≫ 

Delije napale i zapalile kombi s navijačima Partizana: Haos na autoputu posle derbija

Veoma uznemirujuće scene dolaze iza kulisa 167. večitog derbija

  • 37
FK Crvena zvezda - FK Partizan Foto: Marko Jovanović

Iza nas je ostao 167. po redu Večiti derbi, koji će, očigledno, najmanje biti zapamćen po fudbalu, pošto su primat ovakvog događaja preuzeli navijači, kako na terenu, tako i sukobima van njega. Kako Telegraf saznaje, došlo je do sukoba navijača Zvezde, koji su napali kombi s navijačima crno-belih.

Odigrali su Partizan i Crvena zvezda meč bez golova na Marakani, čime su doprineli tome da se mnogo dalje čuje glas van terena, glas navijača i njihovih sukoba.

Naime, kako Telegraf saznaje, navijači Zvezde su napravili sačekušu za kombi u kom se nalazilo nekoliko navijača Partizana, od kojih je najmlađi imao 19 godina, iako se prvobitno širom srpskih medija proširila priča o tome da su u pitanju bila deca.

Kombi koji je napadnut, razbijena su stakla, da bi potom navijači Zvezde u njega ubacila i baklje. Prevozno sredstvo je potom izgorelo u potpunosti, dok su navijači uspeli da izađu iz kombija čim su u njega uletele baklje. Povređeno je troje ljudi, u starosti od 19, 20 i 21 godine, otkriveno je za Telegraf.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
A post shared by crno_beli_3242 (@crno_beli_3242)

Video: Stanojević ušao u diskusiju s novinarima: Kažite mi da li je Zvezda nešto više zaslužila nego mi?!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Prle

    18. april 2022 | 20:52

    Ovo svaki pocetnik sa akademije moze da resi za sat vremena.... ima opis kola napadaca, ima kamere sa naplatne rampe, ima u bazi na koga se vode kola..... ali kao da jedna grupa ima imunitet od 2012-te.

  • Bata

    18. april 2022 | 21:14

    Stoka uvek ostaje stoka. S tom razlikom što životinje napadaju kada su ugrožene, a ovde životinje ugrožavaju druge. Pitamo se onda gde su pravi navijači na utakmicama?

  • Sumadinac

    18. april 2022 | 23:33

    Ovo je stvarno dno dna.Zvezdas sam ali ovo je sramota,huliganstvo,drskost.Pod hitno se mora donese zakon naj stroziji za te huligane,nije vazno za koga navijaju.Klubovi im placaju sve i svasta a oni haos prave.Dosta vise huliganima mora da se kaze i pokaze represivan zakon.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA