Dinamo smenio trenera posle poraza od Hajduka

Kopić otišao posle 19 utakmica

  • 1
Željko Kopić Printskrin: Youtube/Virgin Media Sport

Jutro posle poraza od Hajduka u velikom derbiju hrvatskog fudbala, Željko Kopić je dobio otkaz na mestu trenera Dinama iz Zagreba!

Hajduk je u sredu veče slavio sa 1:0 i tako došao na četiri boda zaostatka u odnosu na Modre koji u tri meč sa Splićanima nisu dali nijedan gol (2:0, 0:0, 1:0).

- Dinamo ovim putem obaveštava javnost o tome da gospodin Željko Kopić više nije trener prve ekipe. Željko Kopić preuzeo je klupu prvog tima u decembru 2021. godine, te je vodio Dinamo u ukupno 19  utakmica, uz odigranih 5 prijateljskih susreta. U službenim utakmicama u HNL-u i Ligi Evrope s plavima je upisao 13 pobeda, dva remija i četiri poraza uz gol razliku 27:10. Posebno ističemo fantastične pobede protiv Vest Hema i Sevilje - stoji u saopštenju Dinama.

Samir Toplak, Damir Krznar, Slaven Bilić, Matijaž Kek i Sergej Jakirović samo su neka imena koja se povezuju sa Dinamom. Modri do kraja šampionata imaju gostovanja Gorici, Lokomotivi i Šibeniku, dok će na svom terenu dočekati Osijek i Hajduk.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • DZG Rudeš

    22. april 2022 | 13:09

    Normalno. Tako se to radi. Znao je na čem je. (Ali, Ante Čačić, ajme...No, ajd, da ga ne "džinksamo" previše, uradi šta znaš...). Rijeka je "otpala" iz utrke, Hajduk ko Hajduk, uvijek ima "high hopes", Osijeku rastu zazubice, ko bijesni psi su, a Dinamo...(ima jeben raspored do kraja, al to nije opravdanje, ako si pravi, pravi si). Osobno mi se ovo čini ko "Orijent Ekspres" bez kočnica, Ko će da na kraju bude "ubojica"...OK Koral u zadnjem kolu, Vajat Erp, Dok Holidej i Talični Tom...Ima da pršti...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA