≫ 

Ronaldov 100. gol u Premijer ligi u senci porodične tragedije: Navijači bodrili Portugalca nakon smrti sina

Podsetimo, portugalskom fudbaleru je u ponedeljak na rođenju preminuo sin

  • 1
Kristijano Ronaldo Foto: Tanjug - AP

Jedan od najpoznatijih fudbalera današnjice, Kristijano Ronaldo prošao je kroz jako težak period kada mu je pre samo nekoliko dana na rođenju preminuo sin. Danas je bio prvi put da se Portugalac našao na terenu posle tog nemilog događaja, a dočekan je aplauzom podrške od svih prisutnih na stadionu "Emirejts" gde Junajted igra protiv Arsenala u derbiju kola Premijer lige.

Onog momenta kada je sat otkucao sedam minuta, navijači oba tima su zajednički ustali i aplaudirali Ronaldu, četiri minuta nakon što je Arsenal već uspeo da stigne do prednosti od 1:0 preko Tavaresa.

Nešto kasnije, upravo je Ronaldo uspeo da smanji rezultat na semaforu, što je bio njegov 100. gol u Premijeršipu. Sve se odigralo u 33. minutu utakmice posle dodavanja našeg Nemanje Matića.

Inače, Ronaldo je propustio meč između Liverpula i Mančester junajteda u utorak, tokom kojeg su navijači takođe u 7. minutu aplaudirali kao znak podrške Portugalcu. On je istakao da ga je taj momenat duboko dirnuo. Neki navijači su čak podigli njegove dresove uvis, dok su navijači Redsa pevali čuvenu pesmu "You'll Never Walk Alone".

Podsetimo, u ponedeljak je stigla vest da je na rođenju blizanaca u bolnici došlo do komplikacija posle kojih nije bilo spasa za muško dete koje je na svet donela Georgina. Devojčica je sa druge strane rođena zdrava.

Video: Susret najvećih: Kristijano Ronaldo i Tom Brejdi oči i oči

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA