≫ 

Mali je čudo od golmana: Lalatov tinejdžer odbranio penal, pa zicer "Kralju strelaca" Superlige

Ognjen Lukić spasao Kragujevčane u Lučanima

  • 1

Zapamtite ovo ime, ako već niste: Ognjen Lukić!

Golobradi čuvar mreže Radničkog iz Kragujevca koji sa svojih 18 godina suvereno stoji među stativama Šumadinaca proslavio se još jednom ove sezone, potvrdio da u njemu čuči vanserijski talenat.

Lukić je bio najzaslužniji za dragocen bod Kragujevčana u Lučanima pošto je odbranio penal u 65. minutu, i to kako, i to kome. Najpre ga je skrivio, istina možda su tada gosti i prestrogo sankcionisani, no kako bilo, Lukić se našao oči u oči sa najboljim golgeterom Superlige svih vremena Milanom Bojovićem.

Napadač domaćih je sa bele tačke gađao donji desni Lukićev ugao, ovaj je pročitao nameru rivala i panterskom reakcijom sprečio gol, ali tu opasnost nije prošla pošto se lopta odbila do Bojovića. I onda - nova bravura Lukića.

Mladi golman gostiju telom je pokrio novi udarac Bojovića i uz malu pomoć saigrača sprečio najgore po svoj tim. Šta je uradio, nije čudo što su ga saigrači saletali da mu čestitaju na intervencijama pošto je opasnost prošla.

Meč u Lučanima završen je na krjau bez golova.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA