Spektakl u Surdulici: Krajišnik postigao jedan od golova sezone, viđeno čak šest pogodaka uz podelu bodova

Metalac može biti nešto zadovoljniji, iako su Gornjomilanovčani mogli i do tri boda

  • 0
Damjan Krajišnik Printscreen: TV Arena sport

Sjajan fudbal u plej-aut zoni Superlige Srbije! Radnik i Metalac odigrali su meč sa šest golova i bez pobednika u Surdulici, čime svakako nijedan od timova ne može biti u potpunosti zadovoljan, ali isto tako sve nagoveštava vruću završnicu prvenstva - 3:3 (1:1).

Gledali smo pregršt dobrih akcija i vrlo efikasan meč u Surdulici, posle kojeg nešto zadovoljniji može da bude aktuelni fenjeraš, pošto se približio na tri boda iza leđa Novog Pazara, koji se nalazi na mestu koje vodi u plej-aut. Na kraju, viđeno je ukupno šest pogodaka.

Prvo poluvreme susreta obeležio je Damjan Krajišnik fantastičnim pogotkom. Surduličani su poveli već u drugom minutu preko Nemanje Subotića, a ovaj fudbaler je izjednačio u 27. minutu.

Fićović se izvukao iz ofsajd pozicije, dodao do Krajišnika koji je sa oko 25 metara fantastičnim udarcem pod prečku matirao golmana domaćeg tima Stefana Ranđelovića.

Drugo poluvreme donelo nam je nastavak goleade, pošto je Stojić prvobitno doveo Metalac u vođstvo u 57. minutu, da bi Radnik u samo tri minuta uspeo da preokrene stvari u svoju korist. Prvo je Subotić postavio drugo izjednačenje dana, a Spasić je u 66. minutu pobegao svojim čuvarima i gotovo iz mrtvog ugla savladao golmana gostiju.

Konačan rezultat nakon odbijenog šuta od stativu postavio je Grbović u 78. minutu meča. Ovim bodom, Radnik je došao do 39. poena i sada ima sedam više od Radničkog 1923, dok je Metalac i dalje poslednji sa 29 bodova.

Video: Odlična odbrana Borjana posle slobodnjaka Čuke

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA