Inter ne prašta greške, golmanu posle kiksa protiv Bolonje poručeno da traži novi klub

Rumun će na leto postati bivši igrač Neroazura

  • 6
Jonuc Radu, FK Inter Foto: Tanjug/AP

Golman Jonuc Radu napravio je veliku grešku u porazu protiv Bolonje (2:1) kojom je, verovatno, svoj Inter uskratio za naslov Skudeta ove sezone. Samo nekoliko dana kasnije, klub mu je poručio da se na njega ne računa iduće sezone.

Kako prenose italijanski mediji, veruje se da odluka o ovakvom činu nema povezanosti sa greškom, jer bi golman dolaskom Andrea Onane, te povratkom Samira Handanoviča svakako bio treći izbor, te da je i za njegovu karijeru bolje da ode negde gde će braniti.

Jonuc Radu (24) je pristigao u Inter iz Đenove, a meč protiv Bolonje mu je bio prvi u sezoni, a obeležila ga je katastrofalna greška od strane mladog Rumuna. Saigrač mu je bacio loptu iz auta, on je želeo da odmah pošalje pas na drugu stranu, ali je greškom praktično sam sebi ugurao loptu u gol.

Ovakav čin je propraćen velikom radošću, ali navijača Milana, koji su zbog poraza Intera došli na korak od titule. Radu je utakmicu protiv Bolonje završio u suzama, ali očigledno, uprava Intera ne prašta takve greške na ovom nivou.

Video: Navijači pevaju Mihi ispred bolnice: Emotivne scene iz Bolonje

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Sjf

    29. april 2022 | 19:50

    Pa kad bi slicni podtezi svim klubovima bili praksa igraci bi se ponasali odgovornije i bili fokusiraniji na samu utakmicu i ono sto rade, za sta su debelo placeni. Ja nisam neko kome smetaju njihove astronomske plate, nego sto se mnogi ponasaju neprofesionalno i cesto glavom nisu u samoj utakmici ili se ponasaju amaterski, a za to su debelo placeni. Ako je jedan doktor za 2-3 hiljade evra duzan da spasava zivote, taksista da te odveze na mesto koje trazis, postar da tacno donosi postu i ti si placen da razmisljas glavom dok igras, a ne da pravis amaterske greske, takve greske mogu da se dozvole u nizim ligama.

  • baba smilja iz darosave

    29. april 2022 | 19:29

    nerrzzurri nisu neroazuri

  • NERAZZURRI

    29. april 2022 | 19:32

    ispravno nerazzurri A ne ispravno je neroazuri

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA