≫ 

Svi šeruju ovaj penal u Prvoj ligi Srbije: Pogledajte ga i procenite i sami

IMT je ovom pobedom došao u veoma povoljnu poziciju pred nastavak prvenstva i potencijalni plasman u Superligu

  • 6
Žarkovo, IMT, PLS Printskrin: Youtube / Prva liga Srbije

Ekipa IMT-a uspela je da savlada Žarkovo sa 2:1, pa su tako "Traktoristi" zauzeli treću poziciju u Prvoj ligi Srbije i mesto koje ih vodi u baraž za popunu Superlige. Ipak, samu utakmicu je obeležio jedanaesterac koji je dosudio sudija Darko Jerinić.

IMT ove sezone stvarno igra vrhunski u Prvoj ligi, drugom rangu takmičenja u Srbiji, pa su tako i došli u veoma povoljnu poziciju pred završetak sezone i moguć plasman u Superligu.

Protiv Žarkova, IMT se propisno namučio, poveli su već u sedmom minutu preko pozajmljenog igrača iz Crvene zvezde, Vladimira Lučića, da bi do poluvremena Strahinja Jovanović uspeo da izjednači na 1:1.

Odlučujući trenutak meča se dogodio u 69. minutu, kada je Mladen Delević oborio Šedraka Čarlsa, a Jerinić je bez ikakvog dvoumljenja pokazao na belu tačku, odakle je siguran bio Stefan Stefanović. Penal je ubrzo dospeo na društvene mreže, pogotovo zbog reakcije fudbalera Žarkova i njihovog čuđenja. U nastavku možete pogledati snimak tog penala.

Video: Golčina iz okreta koja je probušila mrežu: Sa igračem na leđima je zakucao loptu pod prečku!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA