≫ 

Bejlova sramota na dan proslave Realove titule

Jedini nije bio na stadionu

  • 0
Geret Bejl Printskrin: Instagram/realmadrid

Onoga trenutka kada Geret Bejl postane bivši igrač Reala, verujemo da nikome kome je "kraljevski klub" u srcu neće biti žao!

Pamtiće se to što je aktivno učestvovao u osvajanju trofeja, pogotovo Lige šampiona, ali isto tako će se pamtiti i njegovo nepoštovanje i jako loše ponašanje koje je viđeno i u subotu popodne.

Real je pobedom protiv Espanjola overio 35. titulu prvaka Španije, svi fubaleri, pa čak i oni suspendovani i povređeni (među kojima i Luka Jović) su bili na stadionu i slavili su. Ne i Velšanin.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
A post shared by Real Madrid C.F. (@realmadrid)

A kako španska "Marka" prenosi, Bejl je noć pre utakmice trenirao i požalio se na bolove u leđima, zatim otišao kući i više se nije ni vraćao. Pa čak ni na utakmicu u kojoj je njegov tim uzeo titulu i slavio. Ugovor mu ističe na kraju sezone i nema sumnje da i on i klub jedva čekaju da do toga dođe.

Bejl se u međuvremenu javio putem Tvitera i poručio je da je ponosan na tim, ali zbog tih problema sa leđima nije mogao da dođe na stadion.

I dok je nedolazak Bejla privukao pažnju s jedne strane, s druge je to bio dolazak i ulazak na teren Karoline Lime, verenice Edera Militaa.

Video: Luka Jović proslavio rođenje trećeg sina: Aleksandra Prijović pevala na slavlju u restoranu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA