≫ 

"Lalate, Turčine" grmelo u Pazaru, on se krstio pred navijačima, slao im poljupce i dobio aplauze

Na kraju je dobio i izvinjenje domaćeg trenera

  • 21
Nenad Lalatović

Printskrin: Youtube/Calucci TV 2

Gostovanje Radničkog iz Kragujevca u Novom Pazaru izazvalo je veliku pažnju javnosti u subotu popodne, pre svega zbog izjava Nenada Lalatovića koje su zapalile javnost!

Naime, trener gostujućeg tima je malo pre utakmice u kamere TV Arena Sport poručio da je šokiran natpisima domaćih lokalnih medija da je pre nekoliko dana izjavio da su građani Novog Pazara Turci.

Lalatović je optužio ljude iz Kolubare da su preneli ovu laž i istakao je da je svestan da mu se tokom meča sprema linč. Izostao je, ali daleko od toga da ga navijači nisu pominjali sa tribina.

Skandirali su mu "Lalatoviću, Turčine", dok se ovaj krstio pred njima i ubeđivao ih da je sve laž. Skandiranje se nastavilo, ali je u jednom trenutko postalo jasno da sve već prelazi u šalu.

Čak se i sam Lalatović smejao i slao im poljupce, a posle meča na konferenciji za medije je rekao:

- Ja za nijednog Novopazarca nikada nisam rekao da je Turčin! Da se to tako napiše, to je sramota. Danas mi nije bilo prijatno da me vređaju, stoički sam odoleo pritiscima. To što je rečeno je ortodoksna laž, izrečena da bi se motivisali Novopazarci i motivisali su se na laž. Svi se samo mene plaše, samo se samnom bave. Imam potrebu da kažem da to nisam izjavio, da je to bila manipulacija.

Izvinjenje je dobio od strane trenera Pazara Tomislava Simića.

- Želim da se izvinim kolegi Lalatoviću zbog neprijatnosti, ispred kluba, koji sigurno ne stoji iza toga. Mi se bavimo fudbalom, pokušavamo da se izdignemo iznad svega toga. I mi znamo šta su priče, kad pobedimo onda su nas pustili, kad izgubimo onda smo mi hteli da izgubimo. Ne bih hteo da se bavim time.

Video: Lalatović pokazao telefon u kameru: Nisam nazvao Novopazarce Turcima! Kunem se u decu, ovo je laž!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • N

    30. april 2022 | 22:53

    Kad pazarci pevaju nekom da je turcin...

  • Neutralni

    30. april 2022 | 22:36

    Čovek je očigledno nije svoj sam, ili je pod dejstvom narkotika, ili neznam šta.!!!!Dodvorava se Pazarcima... Nebi me čudilo da sledeće godine vodi Novi Pazar 🙄🙄🙄

  • EmaNP

    30. april 2022 | 22:48

    Lalatovic je buduci trener NP. Deo uprave se ne slaze sa tom inicijativom pa su preko "prijatelja" sa jednog divljeg portala plasirali laznu vest da je Lale vredjao Pazarce. Cilj im je bio da ga diskredituju kod publike i udalje ga od klupe Pazara. Iza cele ujdurme stoji deo uprave FK NP koji zeli da zadrzi trenera Tomislava Sivica.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA