≫ 

Bjeković šokiran zbog vesti o Osimu: "Nemojte mi to govoriti... Jedan od najboljih trenera na ovim prostorima"

- U šoku sam potpunom, ne znam ni šta da vam kažem, nisam očekivao...

  • 3
Ivica Osim, Žarko Zečević, Nenad Bjeković Foto: MN Press, Nikola Tomić

Nekadašnji legendarni fudbaler, kasnije i sportski direktor Partizana, danas prvi čovek Fudbalskog saveza Srbije – Nenad Bjeković je početkom devedesetih angažovao Ivicu Osima na mestu trenera crno-belih, zajedno sa Žarko Zečevićem i Ivanom Ćurkovićem, postavljajući zdrave temelje klubi iz Humske, na kojima su se godinama kasnije gradili fudbalski temelji i sjajni rezultati. Kako na organizacionom, tako i na sportskom planu, iako je Osim, zbog početka rata u bivšoj Jugoslaviji, u suzama napustio Partizan.

Bjeković za Telegraf kaže da je “Švaba” bio više od trenera, da je bio izuzetan čovek i kompletna ličnost, kakva se retko rađa.

- Jaoooo, nemojte mi to govoriti... - otelo se Nenadu Bjekovi'u kada smo mu saopštili tužne vesti.

- U šoku sam potpunom, ne znam ni šta da vam kažem, nisam očekivao, teško mi je da poverujem. Upućen sam da se borio, da mu nije bilo lako, ali sam nekako verovao da će pregurati, mnogo mi je teško i žao. Ivica Osim je jedan od najboljih trenera koje su ovi prostori iznedrili, bio je i fantastičan fudbaler, kao i ličnost koja se retko rađa. Bio je kompletna ličnost, ponosan sam što smo sarađivali u Partizanu i, pre svega, što mi je bio prijatelj. Izuzetno sam potresen – završava Nenad Bjeković jedva progovarajući.

Video: Preminuo je legendarni Ivica Osim

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Саша

    1. maj 2022 | 17:35

    Не знам шта су овде људи шокирани,човек имао и година и све.Шта рећи за младе кад они изгубе живот,то је још већа трагедија Па нису ваљда мислили да ће вечно да живи?!

  • Vukodlak

    1. maj 2022 | 19:15

    Cemu frka??? 81 g. I svi su iznenadjeni ??? Svaka mu cast ,za ono sto je radio, Veliki igrac ,Veliki trener ,i veliki covek. Hvala mu za sva radovanja, Neka mu je slava.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA