≫ 

I to se desilo: Ljubomir Fejsa odigrao prvu utakmicu od povratka u Partizan

Čekao se dugo ovaj trenutak

  • 7
Ljubomir Fejsa Foto: FK Partizan

Ko čeka, taj se načeka. Baš ovaj zaključak se da primeniti na slučaj Ljubomira Fejse koji je stigao još zimus kao zvučno pojačanje, ali je dočekao prvi meč u klubu tek 1. maja u Kruševcu u laganoj pobedi Partizana od 3:0.

Navijači Partizana su ga čekali i čekali, konačno i odustali da će ga uopšte videti u tekućoj polusezoni kao ispomoć ekipi Aleksandra Stanojevića. Ali, i to se desilo - videli su ga u akciji i to kada je sve već bilo gotovo pod Bagdalom.

Stanojević je dao šansu Fejsi u 73. minutu umesto Nathu, a ovaj je tako upisao svoje prve povratničke minute, tri meseca od kada je potpisao za svoj klub.

Očekivao je crno-beli navijački korpus totalno drugačiji scenario sa Fejsom, očekivali su da bude stub igre ekipe međutim činjenica da je bivši igrač Benfike i Olimpijakosa stigao totalno nespreman dovela je do toga da ga vidimo u igri tek danas.

Video: Ljubomir Fejsa prekrio cela leđa brutalnom tetovažom

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Vlada

    1. maj 2022 | 22:30

    Jeste li ga za ovakve utakmice doveli i da tek sad zaigra? Preskocio je najvaznije utakmice u evropi i prvenstvu i zaigrao 4,5 kola pred kraj prvenstva... U P R A V A N A P O LJ E

  • Milivoje vrati se

    1. maj 2022 | 23:57

    Neko treba da odgovara za njega... Brežančića, Smiljanića, Obradovića, Jojića, Markovića i sve penzionere što su vraćeni da nam kidaju živce!?

  • Partizan BG

    1. maj 2022 | 23:03

    Fejsa čovek titula, tako su ga predstavili. Gde god igra neizostavno osvaja titulu. 👏👏👏 auuuuu, dokle smo mi došli.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA