≫ 

Užas na fudbalskom terenu: Navijač izvadio pištolj i dva puta pucao u sudiju

Sve se događalo u Argentini, na poluvremenu utakmice

  • 0
Sudija Printskrin: Youtube/C5N

Neverovatne i užasne scene viđene su tokom vikenda u Argentini, gde je sudija amterske lige Oskar Antonio Perez (48) upuican od strane navijača!

Nesreća se dogodila tokom pauze, kada se pomenuti sudija posvađao sa nekolicionm navijača na tribinama. Jedan od njih je izvadio pištolj i ispalio dva metka u sudiju koji je dobio povrede u predelu lumbalnog dela.

Sudija je navodno odmarao u svojoj stolici pre nego što je ušpao u svađu sa navijačima, a metke je dobio u trenucima kada nije obraćao pažnju na tribine - već je gledao u svoj telefon.

Napadač je vrlo brzo seo na motocikl i pobegao, a policija je u međuvremenu krenula u potragu za njim. Hitna služba na terenu spasila je život sudiji koji je prevezen u bolnicu, ali je i dalje u opasnosti.

Inače, argentinski mediji pišu da je Perez svojevremeno prebijen i od strane fudbalera koji ga je 2014. godine na jednom meču dva puta udario pesnicom u lice.

Video: Gazda PAOK-a sa pištoljem jezivo pretio sudiji, arbitar posle dva sata priznao gol!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA