≫ 

Varnice u Madridu: Modrić "popio" šamar od Laporta, ni ovaj mu nije ostao dužan

Tenzije od samog starta utakmice između Reala i Sitija

  • 0
Luka Modrić, Ajmerik Laport Foto: Twitter - Printscreen

Nije ni počela revanš utakmica između Real Madrida i Mančester sitija u polufinalu Lige šampiona na "Santijago Bernabeuu", a već je izbio haos koji je sudija Danijele Orsato morao da rešava kartonima.

Posle jednog neopreznog starta na sredini igrališta, igrači obe ekipe okupili su se oko mesta faula, a nekako najživčaniji u raspravi bili su Ajmerik Laport na jednoj strani i Luka Modrić na drugoj strani.

Nakon što je hrvatski fudbaler počeo da se unosi u lice Laportu, ovaj je reagovao instinktivno i pokušao je da ga ošamari u čemu je delimično i uspeo, pre nego što je pao na zemlju.

Počela je gurka, Modrića je odgurnuo Ruben Dijaš, a hrvatski fudbaler završio je u dubokom zagrljaju Kajla Vokera koji je pokušao da reaguje kao policajac i spreči dalje incidente.

Laport je ostao da leži na zemlji, možda tako pokušavši da obmane Orsata u nameri da Modriću pokaže i crveni karton, ali Italijan nije naseo, pa je i jednom i drugom podelio samo žuti i upisao ih u beležnicu.

Video: Hladni raj za fudbalere: Stadion na norveškom poluostrvu je prizor iz bajke

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA