≫ 

Pogledajte kako je Brazilac dao 2 gola za 90 sekundi i nokautirao Siti

Rodrigo je postao heroj Madrida

  • 9

Protiv Čelsija je dao za produdžetak u četvrtfinalu, Mančester Sitiju je "ubacio" dva" i obezbedio dodatnih 30 minuta u polufinalu Lige šampiona i nema sumnje da će Brazilac Rodrigo, ukoliko Real uzme titulu prvaka Evrope, biti jedan od najzaslužnijih igrača za pehar.

Momak koji je nedavno dao dva pogotka Espanjolu u fešti prilikom proslave titule sada je zadao strašan udarac lideru Premijer lige za samo 90 sekundi. Da, toliko je prošlo između prvog i drugog gola.

Rodrigo je na terenu ušao u 68. minutu pri rezultatu 0:0, Siti je zatim poveo u 73. i imali su dva gola viška na svom kontu sve dok Benzema u 90. minutu nije asistirao Rodrigu ta poravnanje i tračak nade.

Već u sledećem napadu Karvahal je centrirao, lopta je došla do Brazilca koji glavom vara svog sunarodnika Edersona i vodi utakmicu u produžetke. A tamo je hladnokrvni Karim Benzema pogodio još jedan penal i odveo Real u finale, na megdan Liverpulu.

Video: Sofija Milošević sa sinom izašla na teren Bernabeua da slavi Realovu titulu s Lukom Jovićem

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Tat

    5. maj 2022 | 09:32

    Real osvaja Ligu Sampiona sto posto

  • neka se spremi

    5. maj 2022 | 09:03

    srbija

  • vladan

    5. maj 2022 | 08:22

    Sudjenje DIREKTNO presudilo u korist reala,nedisudjen CIST penal za mancester,a dosudjen onakav penal za real🤔🤔🤔🤔🤷‍♂️🤷‍♂️🤷‍♂️,tako provlacili su se kroz CELO takmicenje,nadam se da ce ih liverpul vratiti u realnost🙂

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA