Gvardiola nikad nije bio ovako utučen: Pogledajte reakciju dok je gledao konferenciju Anćelotija

Trener Sitija bio je u neverici zbog šokantnog ispadanja svog tima

  • 2
Pep Gvardiola Printskrin: Instagram.com/btsport

Real Madrid je napravio novo veliko čudo! Posle izbacivanja PSŽ-a, Čelsija, sada je na red došao i Mančester Siti, po mnogima najmoćniji tim sveta predvođen Pepom Gvardiolom.

Vodio je Siti u Madridu sa 1:0 do 90. minuta, a uz prednost iz prvog meča od 4:3, delovalo je kao nemoguće da se opet izvuku. Ali, to je Real, nikada ga ne treba otpisati, a to je shvatio i Pep Gvardiola, koji je još jednom ostao bez Lige šampiona sa Sitijem.

Dva gola Rodriga u sudijskoj nadoknadi u razmaku od minut nokautirali su Pepov tim, a dokrajčio ga je Benzema golom sa bele tačke u produžetku.

Posle meča Gvardiola je bio utučen kao retko kada pre. Kamere su ga snimile dok je sa klupe pratio konferenciju Karla Anćelotija. Dok je na monitoru pratio reči italijanskog stručnjaka, samo se uhvatio za glavu i bio je u neverici šta je propustio i kako se nije domogao finala Lige šampiona.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 A post shared by BT Sport (@btsport)

Finale Lige šampiona na programu je 28. maja od 21.00 na stadionu Francuska u Parizu, a igraće ga Liverpul i Real Madrid.

Video: Sofija Milošević sa sinom izašla na teren Bernabeua da slavi Realovu titulu s Lukom Jovićem

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Kostas

    5. maj 2022 | 10:48

    VELIKI KARLO GOSPODIN FUDBALA....

  • DZG Rudeš

    5. maj 2022 | 19:05

    Jbg, Pep. Kad dođe na "najjače", ti nešto kemijaš. Čudan si ti neki lik. Profesor fudbala, ok, al taj ego te jebe. Džaba ti petrodolari. Imo si "Don Carla" u rukama, a on ti prodo kung-fu kad je najviše zatrebalo. Čovjek zna za tajming. Ti, izgleda, ne znaš. A i pojelo te vrijeme...(Gle, a njega nije. A stariji od tebe. Pa kako to...)...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA