≫ 

Prokletstvo afričkih šamana i dalje proganja Gvardiolu: Ove reči iz 2018. ponovo odzvanjaju

Da li slučaj Jaje Turea i dalje prati španskog stručnjaka

  • 4
Pep Gvardiola Foto: AP/Tanjug

Menadžer Mančester Sitija Pep Gvardiola još jednom je proćerdao sezonu kada je u pitanju pehar Lige šampiona, a ono što se desilo u sredu veče u Madridu prepričavaće se decenijama!

Siti je imao 1:0 i prednost od 4:3 iz prvog meča sve do ulaska u 90. minutu, prethodno su promašili dva zicera da dotuku Real, da bi Rodrigo za samo 90 sekundi odveo meč u produžetke gde ih je onda dotukao Karim Benzema.

Ovaj poraz Reala aktuelizovao je izjavu iz 2018. godine koju je dao nekadašnji menadžer Jaje Turea Dimitrij Seluk. Naime, on je tada rekao da niko u Africi neće prihvatiti Gvardiolinu odluku da pomenutog vezistu izbaci iz prve postave Građana te poslednje sezone, te da će Pep imati velikih problema.

- Gvardiola je okrenuo Afriku protiv sebe, mnogi navijači su se okrenuli protiv Mančester Sitija. I siguarn sam da mnogi afrički šamani neće dozvoliti Gvardioli da osvoji Ligu šampiona. Ovo će za njega biti afričko prokletstvo, život će pokazati da li sam bio u pravu - rekao je Seluk i dodao:

- Činjenica je da je Gvardiola završio Jajinu karijeru u Sitiju. To nije čak ni greška, već zločin. A bumerang će se vratiti, Pep. Videćete šta su afrički šamani, zapamtite ovo.

Kako sada stvari stoje, čini se da je Seluk bio u pravu. Siti, ako im je za utehu, ima priliku da spasi sezonu i osvoji titulu u Premijer ligi. Četiri kola pre kraja imaju bod više od Liverpula.

Video: Srpski fudbaler otkriva kakav je Gvardiola i saigrači iz Mančester sitija

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • milan

    5. maj 2022 | 09:59

    Vadi De brujnea,a on najbolji i sa jednom nogom,uvek se Gvardiola nesto pravi pametan...sve u svemu 6 sezona u Sitiju i 3 u Bajernu nije uradio nista u Ligi Sampiona. Ali on je zasticen od otkaza

  • Звезда🇷🇸🇷🇸🇷🇸🏅🏅🏅🏆🏆🏆🏀🏀⚽⚽🏀🏀

    5. maj 2022 | 11:40

    Пуца ми прслук за његов неуспех, и шта га прогони...више ме занима и могли би сте да истражите тајну, мистерију Нолана Смита, шта се дешава после њега...😂😂😂👍👍👍👌👌👌

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA