Šou bivšeg reprezentativca Srbije: "Koji sam ja debil, gledam Real i odem da prošetam kuče u 90. minutu

 
 ≫ 
  • 1

Kuzmanović nije mogao da veruje šta je propustio

Sportski direktor Proletera iz Novog Sada Zdravko Kuzmanović, inače nekadašnji reprezentativca Srbije, nasmejao je javnost izjavama vezanim za polufinalni meč Lige šampiona između Reala i Mančester Sitija.

Kuzmanović je bio pored malog ekrana i pratio je utakmicu na "Santjago Bernabeu", ali je, misleći da je sve gotovo, napustio prenos malo pre 90. minuta i nije video preokret "kraljevskog kluba."

- Jao, nerealno. Gledam Real protiv Sitija, otišao sam da prošetam psa u 90. minutu i šta vidim - 2:1! Koji sam ja debil, brate, je l' moguće - poručio je Kuzmanović i u nastavku dodao da misli da će Real pobediti Liverpul i osvojiti pehar.

Inače, Madriđani su do tog 90. minuta gubili sa 1:0 i imali su negativan rezultat iz Mančestera (4:3), ali je Rodrigo za samo 90 sekundi odveo utakmicu u produžetke. A tamo je Karim Benzema pogodio penal i finale LŠ.

Video: Ono kada dobiješ izgubljenu utakmicu: Slavlje u svlačionici Real Madrida

(Telegraf.rs)

Video: Đoković novi predsednik Teniskog saveza Srbije

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • DZG Rudeš

    5. maj 2022 | 16:55

    Kad kuče mora, mora / Inače je fora, al ispala mi noćna mora / Ispo sam mentol, al ne peče me bol / Real ionako uvek da gol

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA