Poraz koji nikako ne odgovara Zvezdi, nadaju se u čudo bivšeg Partizanovog "dželata"

Prevelike klakulacjie, ali moglo bi dosta toga se iskristališe

  • 5
Frajburg, Union Berlin Foto. Tanjug/AP

Sezona se bliži kraju, a tako se priče o srpskom predstavniku u Ligi šampiona sve više podgrevaju, da li će to biti Zvezda ili Partizan. Crveno-beli jesu u prednosti pred poslednja tri kola, ali loše vesti za njih stižu iz Nemačke.

Naime, situacija u Bundesligi ne utiče na same kvalifikacije, Zvezda će ukoliko postane šampion svakako krenuti od trećeg kola, ali pitanje je - u kom će šeširu biti ukoliko se i plasira u najelitnije evropsko takmičenje.

Zvezdi je iz ove lige bilo potrebno da Frajburg završi u TOP 4 ekipe kako bi Zvezda bila u trećem šeširu, ali, oni su poraženi, Leverkuzen je pobedio, dok se čeka samo Lajpcig, koji nikako ne sme da savlada Augzburg. Ukoliko u TOP 4 završe i Leverkuzen i Lajpcig, onda će gurnuti Zvezdu za mesto niže.

Najgori scenario se upravo i desio - Union iz Berlina je demolirao Frajburg sa 4:1, a Leverkuzen je slavio protiv Hofenhajma sa 4:2, dok će Lajpcig igrati protiv Augzburga, gde će eventualnom pobedom ući na četvrto mesto umesto Frajburga pred poslednje kolo.

Standings provided by SofaScore LiveScore

Video: VAR i gol za Vojvodinu u poslednjim momentima utakmice: Počasni pogodak u nadoknadi

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Kalabic

    7. maj 2022 | 18:02

    Nikad nista na zasluzi vecito na kalkulacijama I sreci ciganskoj,takvi ste vi dok nekom ne smrkne vama nece da svane.Vazda neko treba da ispadne da se neko kazni,da ne ucestvuje da vi nekako nesto prosli,bili povlasceni it'd.

  • znaci

    7. maj 2022 | 17:45

    i liga evrope je pod znakom ? morace sa komsijama u trecu ligu

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA