≫ 

Stanković besan zbog odnosa rezervista: Na koga li je mislio? Ovih 5 igrača su mogućem u problemu!

Sa druge strane, pohvalio je Ohija za partiju koju je pružio

  • 7

Trener Crvene zvezde Dejan Stanković bio je zadovoljan partijom koju je pružio Ohi u pobedi nad Radničkim od 4:1, ali ne i odnosom nekih igrača koji su ušli sa klupe.

Ohi je postigao dva gola i tako prekinuo post od sedam mečeva bez pobeda, a kroz urlik na Marakani videlo se koliko mu je značilo što je konačno zatresao mrežu.

Stanković je istakao da je verovao u njega, ali ga je naljutilo kakav su odnos imali neki rezervisti.

- Rekao sam da verujem u njega, on je posvećen poslu, Zvezdi i ovoj grupi. Dao je dva gola, ali zadovoljan sam celom njegovom utakmicom. Ne bih rekao za nekoga ko je ušao sa klupe da je imao takav odnos. Ali čestitao bih momcima, bliže smo korak tituli. Prvo poluvreme je bilo odlično, u drugom smo izgubili na ritmu, neko je izgubio i na odnosu, što ne bi smelo da se desi, jer Zvezdin dres je svetinja, ali na tome ćemo mi unutar nas da rešimo - rekao je Stanković.

Jasno je na osnovu igrača koji su ušli u igru, da neko od njih može biti u potencijalnom problemu, a to su Petar Stanić, Nenad Krstičić, Filipo Falko, Kristijano Pićini i Nemanja Motika.

Pićini je nedavno dobio ukor stručnog štaba, dok je u prošlosti i Falko bio na meti kritika trenera Zvezde, pa ostaje pitanje da li su možda Italijani "na ledu"

Video: Da li je ovo najava kiše: Pljušte golovi na Marakani, Zvezda vodi sa 3:0

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Futre

    7. maj 2022 | 19:41

    Ne budi na nivou dece i da se nosis sa istom. Pokusaj psiholoski da kontrolises situaciju, ovako ispadas smesan i gubis autoritet Drzis igrace na klupi, koji imaju po 600.000 godisnje, Falko, Krsticic i Picini. Pusti ljude da igraju, sujeta u tom poslu ne prolazi, vec psihogija.

  • Žile

    7. maj 2022 | 19:27

    Pićini iFalko nisu za Zvezdu.

  • nije bio besan

    7. maj 2022 | 20:23

    protiv serifa i omonije

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA