Dejan Stanković nije izašao pred kamere posle velike pobede od 8:0 u Kupu, poslao asistenta umesto njega

Nije poznato zbog čega se trener Crvene zvezde odlučio na ovakav potez

  • 3

Fudbaleri Crvene zvezde uspeli su da se plasiraju u finale Kupa Srbije pošto su sa ubedljivih 8:0 slavili protiv Novog Pazara na svom stadionu. Rutinska igra, laka pobeda, ali posle kraja meča, izjavu i pogled na meč je davao Nebojša Milošević, asistent Dejana Stankovića.

Nije jasno zbog čega je Zvezdin trener odlučio da "pobegne" od kamera, pošto su njegovi puleni pružili izuzetnu partiju i za 90 minuta su uspeli da postignu čak osam golova, što je presedan u srpkom fudbalu, pogotovo u najvišem rangu takmičenju.

Novi Pazar jeste slabije rangiran od Zvezde, bore se za opstanak, ali u svakom slučaju podatak od osam postignutih golova je za pohvalu. Međutim, Stanković se nije pojavio pred kamerama, a svoje viđenje samog meča je dao njegov asistent Neboja Milošević.

- U završnici takmičarske sezone, u pripremi, Dejan Stankovic je insisitrao na odbrani i fokusu da udjemo kako treba, to je uticalo da rešimo meč rano, da se plasiramo u finale, što je bio prevashodni cilj. Lepa, ubedljiva utakmica, u drugom poluvremenu su mlađi igrači pokazali kvalitetan odnos, sve u svemu ono što je bilo onako pod insistiranjem, zaslužili smo pobedu - istakao je Milošević, pre nego što se osvrnuo i na preostali deo sezone, gde Zvezda ima priliku da dođe do titule, jer je ostalo još dva kola do kraja prvenstva.

- Cela takmičarska sezona je bila dosta naporna i neizvesna, imamo dve utakmice u prvenstvu, svoj cilj, da čekamo i taj trofej, naši ciljevi su jasni, maksimalno ćemo ući i u te utakmice.

Video: Delije protiv Novog Pazara vijorile baklje i zastave, skandirali Ratku Mladiću

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ivo

    11. maj 2022 | 21:11

    Zurio kući čovek da gleda finale kupa italije INTER - JUVE

  • ₩¥£€$

    12. maj 2022 | 00:40

    novi SHERIFF je u gradu

  • Nn

    12. maj 2022 | 10:20

    Kao neko ko voli Zvezdu pitanje koliko je realna pobeda, zato nije izasao, nekultura prema novinarima i navibacima

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA