≫ 

Bojićevih 35 poena nedovoljni za pobedu Mladosti u Čačku: Pecarski nastavio sa dobrim partijama

Abaligaški predstavnik opravdao ulogu favorita

  • 1
Borac Čačak Foto: ABA liga / Borac / Duško Radišić

Košarkaši čačanskog Borca savladali su zemunsku Mladost rezultatom 102:86 u prvom polufinalnom meču Košarkaške lige Srbije.

Gosti iz Zemuna su odlično otvorili meč, a u drugoj četvrtini su stigli čak do 12 poena prednosti (53:41), ali su Čačani uspeli da spuste razliku na četiri poena na velikom odmoru (55:51).

Mladost se držala do kraja treće deonice, kada je usledila serija od 9:0 za prvu dvocifrenu prednost Borca na meču. Povratka nije bilo za Zemunce, a prednost Borca u poslednjem kvartalu je sve vreme rasla do maksimalnih 19 razlike.

Najbolji akter meča bio je Andrija Bojić sa 35 poena, dok je na drugoj strani Marko Pecarski postigao 25 poena uz osam skokova. Istaknute role imali su i Otis Livingston koji je za Mladost postigao 24 poena, dok je Aleksa Novaković ubacio 20 poena u pobedi Čačana.

Drugi meč igra se u ponedeljak u Zemunu, a pobednik serije će se boriti sa boljim iz duela Mega - Vojvodina u finalu Košarkaške lige Srbije za prolaz u finalnu rundu takmičenja gde se nalaze Partizan, Crvena zvezda i FMP. Mega je dobila prvi meč protiv Vojvodine sa 87:60.

Video: Trener Borca urla na igrače

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA