Još jedna velika tragedija: Poginuo nekadašnji fudbaler Barselone u saobraćajnoj nesreći u Argentini

Maksi Rolon je izgubio život u blizini rodnog Rosarija

  • 0
Maxi Rolon Foto: Profimedia/AHMAD AL-RUBAYE/AFP

Nekadašnji fudbaler Barselone, Maksi Rolon (27) iz Argentine poginuo je u saobraćajnoj nesreći u rodnoj zemlji u blizini grada Rosarija. Njegovo vozilo je prešlo u suprotnu traku, posle čega je sletelo sa puta i udarilo u drvo.

U nesreći je život izgubio i njegov stariji brat Arijel Ernan Rolon koji je takođe bio fudbaler. Bio je deo izuzetno talentovane generacije u čuvenoj "La Masiji", ali nije uspeo da se probije do prvog tima španskog giganta. Proveo je četiri godine u Barsinoj školi, dve sezone je nastupao za drugi tim ovog kluba, a onda je igrao u Brazilu, Čileu, Ekvadoru i Iraku.

Poslednji klub za koji je Rolon nastupao bio je Al-Divani iz Iraka.

- Pretužni smo zbog smrti Maksija Rolona (1995), omladinskog fudbalera FK Barselona od 2010. do 2016. godine. Izražavamo najdublje saučešće i šaljemo punu podršku njegovoj porodici. Počivaj u miru - kratko se obratila i Barselona na društvenim mrežama, odavši mu tako poslednju počast.

Igrao je i za mladi tim Argentine, a izveštaji iz Argentine kažu da je nastradao u trenutku kada je sa bratom putovao do Rosarija da pokupi rođaka. Nijedno drugo vozilo nije učestvovalo u ovoj saobraćajnoj nesreći.

Video: Delije skandirale Srbija - Rusija na meču Evrolige

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA