≫ 

Haos u Premijer ligi: Everton napravio veliki preokret, navijači uleteli na teren u 85. minutu, usledio prekid

Pobeda protiv Palasa dovoljna je za opstanak ukoliko liga ne sankcioniše domaće zbog propusta pri obezbeđivanju terena

  • 3
Everton navijači Printscreen: Twitter / @SharabiJattback

Fudbaleri Evertona grčevito su se borili za opstanak do poslednjeg kola Premijer lige, a pobedom nad Kristal Palasom rezultatom 3:2, "Karamele" su izborile opstanak. Ili bi bar trebalo da bude tako.

Evertonu su bila potrebna tri boda kako bi osigurao opstanak, ali su gosti iz Londona želeli da im pokvare zabavu, pa su na poluvremenu vodili sa 2:0.

Usledio je veliki preokret Evertona. Prvo je Majkl Kin pogodio u 54. minutu, da bi rezultat izjednačio Rišarlison u 75. minutu, a 10 minuta kasnije Dominik Kalvert-Luin doneo je i konačan preokret.

Koliko je taj gol značio navijačima "Karamela" dovoljno govori njihova reakcija. Nisu mogli da obuzdaju svoje emocije, već su uletili na teren kako bi proslavili opstanak, a viđene su i dimne bombe. Nešto što se ne dešava tako često u Engleskoj, štaviše.

Everton je na kraju osvojio tri boda i opstao u ligi, bar za sada. Sigurno je da će liga reagovati i da će klub iz Liverpula biti sankcionisan, samo je pitanje kako i koliko. Definitivno će u Evertonu morati još malo da strepe zbog nepromišljenog poteza svojih navijača.

Preostala dva meča ove večeri, koje su igrali Aston Vila i Barnli te Čelsi i Lester, završena su istim rezultatom - 1:1.

Standings provided by SofaScore LiveScore

Video: Ronaldinjo osetio čari beogradskih splavova, provodio se na Freestyler-u

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • mimi

    19. maj 2022 | 22:58

    Sta je sa Djilasovim Sauthemptenom pitam zbog serpara

  • Zvele73

    20. maj 2022 | 06:49

    U Engleskoj nema huliganizma i utrčavanja navijača na teren.Ko kroči na teren automatski dobija 3 god.Tamo je sve civilizovano a ne kao ovde kod nas....

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA