Delije poslale važno saopštenje pred Zvezdin meč za titulu

Crveno-beli od 18.30 igraju protiv Voždovca

  • 9
FK Crvena Zvezda - FK Partizan Foto: Nikola Tomić

Fudbalere Crvene zvezde 90 minuta deli od nove titule prvaka Srbije, pete u nizu, a protiv Voždovca od 18.30 časova biće im potreban samo bod za šampionski pehar.

Crveno-beli danima unazad najavljuju spektakl na Marakani i pozivaju navijače da se pridruže akciji sa barjacima, dok su odlučili i da časte navijače besplatnim ulazom.

A da se na najvećem srpskoms tadionu nešto "sprema", jasno se da zaključiti i posle saopštenja Delija vezano za ovaj meč

- Delije još jednom vas pozivamo da napunimo Marakanu i osvojimo novu titulu. Utakmica počinje u 18.30 sati. Potrudite se da ranije dođete ispred stadiona, kupite barjak koji će se prodavati na štandovima oko stadiona i na vreme uđete na stadion. Svi bi trebalo da budu na svojim mestima i da sačekaju izlazak igrača na teren kada će se i zavijoriti svi barjaci - poručili su najvatreniji navijači Zvezde.

Poruku je u subotu na konferenciji imao i trener Zvezde Dejan Stanković.

- Svesni smo da ćemo igrati kod kuće pred 40 hiljada ljudi. Zvezda je uradila fenomenalnu stvar sa barjacima da se vratimo nekoliko godina i decenija u prošlost i siguran sam da će to biti mnogo lepo. Ne mogu da se odlučim koja kombinacija boja mi se sviđa, ali ću da kupim svaki kako bi mi ostali za uspomenu.

Video: Navijači Zvezde i Olimpijakosa zajedno na Marakani

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA