≫ 

Pogledajte kako je Sadik promašio dva zicera i ostavio Partizan, za sada, bez 3 miliona evra

Almerija će u poslednjem kolu, doduše, imati šansu da uzme bod i tako crno-bele učini bogatijima

  • 12

U danu kada priželjkuju čudo i poraz Crvene zvezde kako bi došli u situaciju da uzmu titulu, fudbaleri Partizana mogli su da budu bogatiji i za tri miliona evra koji bi legli iz Španjije!

Naime, Almerija je u subotu veče imala priliku da pobedi poslednjeplasiran Alkorkon i tako obezbedi ulazak u primeru, što bi crno-belima donelo pomenuti novac na osnovu klauzule u Sadikovom ugovoru.

Domaćin je na kraju jedva nekako uspeo da izvuče remi u nadoknadi vremena i sada im poslednjem kolu treba bod, dok je sam Sadik bio jedan od tragičara tima sa dva promašena zicera.

Oba u drugom poluvremenu - jednom pri rezultatu 0:0, kada je izašao sam ispred protivničkog golmana, drugi put kada je Almerija gubila i kada je Nigerijac promašio sa dva-tri metra. Izveštaj sa utakmice i promašene prilike Sadika možete pogledati u video snimku ispod, uz napomenu da je dozvoljen za gledanje direktno na Jutjubu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Звезда🇷🇸🇷🇸🇷🇸🏅🏅🏅🏆🏆🏆⚽⚽⚽

    22. maj 2022 | 11:08

    Њима само ФСС лако даје паре и помажу сиротињу плаћајући им пенале европи...нек узму неки динар, можда једном среде мало онај кртичњак, да кад им дође шампион, има нормалан терен за игру...

  • Hahahaha

    22. maj 2022 | 11:09

    Hahahahaha,Sadik!Hahahahahaaa!

  • Nexxx

    22. maj 2022 | 10:53

    Da bi se tako lako uzimali milioni

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA