≫ 

Žučna svađa igrača Partizana na dodeli pehara Zvezdi: Natho i Rikardo hteli da ostanu, Urošević urlao

Bek Partizana je pokušao da objasni strancima da bi trebalo krenu ka svlačionici

  • 21

Spuštena je zavesa na još jednu sezonu u domaćem fudbalu, Zvezda je drugu godinu zaredom pokupila sve što je bilo na talonu, a igračima Partizana ostaje da izvuku pouke i da probaju naredne sezone da zadaju ozbiljniji udarac šampionu.

Tokom dodele medalja nakon finala Kupa Srbije najbolje se moglo videti neraspoloženje kod igrača crno-belih, razumljivo jer su za kratko vreme izgubili oba pehara, pa je i to uticalo da ne sačekaju ceremoniju dodele medalja do samog kraja.

U momentu kada su igrači Zvezde čekali da dignu pehar, da prime medalje, gotovo svi igrači Partizana su po komandi krenuli ka svlačionicama ne želeći da budu deo slavlja velikog rivala - svi osim Natha i Rikarda. 

Oba Partizanova stranca su mirno stajala i čekala ceremoniju dodele pehara, što se nikako nije dopalo Slobodanu Uroševiću. Strelac jedinog gola za crno-bele je vrlo nervozno krenuo ka dvojcu saigrača, bio je prilično glasan dok ih je zvao da krenu u tunel, no kako se ovi nisu mrdali, Urošević im je prišao i "licem u lice" im objasnio da bi bilo najbolje da krenu sa ostatkom ekipe.

Žučnu raspravu partizanovaca pogledajte u vrhu vesti.

Video: Stanojević grmi: Titula nam je ukradena, Kup je zaslužila Zvezda, u glavi sam prelomio šta ću dalje

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • CZCZ

    26. maj 2022 | 21:06

    Pa hoce ljudi da vide trofej. Salu na stranu svaka im cast, to se zove sportski duh, da smo normalni pa da je ovo normalna stvar kod nas.

  • Žerac

    26. maj 2022 | 20:57

    E jado moja i paćeniče, patićeš ti još dugo. Natha ne cenim zbog nekih njegovih izjava ali za ovo svaka čast. Glodarima želim da još dugo godina napuštaju dodelu pobedničkog pehara. Pošto ih izgleda čeka ista sudbina njima bratske reprezentacije u košarci.

  • Stefan85ar

    26. maj 2022 | 20:53

    Kompleksi su neizlecivi...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA