≫ 

Ovo niste videli na TV-u: Muk Grobara posle 2. gola Kataija i Borjanov neobičan ritual s krštenjem

Navijači Partizana nisu mogli da se konsoliduju nakon pobedonosnog pogotka Zvezde

  • 0

Navijači Crvene zvezde imali su razloga za slavlje pošto su u finalu Kupa njihovi puleni golovima Kataija došli do pobede od 2:1 nad Partizanom, a tako i do pehara i duple krune.

Katai je sa dva magična poteza rešio derbi i u vitrine Zvezde ostavio pehar koji su crveno-beli osvojili i prošle sezone.

Posebno je upečatljiva bila energija na stadionu kada je Katai postigao drugi gol, ispostavilo se i gol za konačan rezultat.

Svi su videli kako je Katai, nakon što je postigao gol za 2:1, bacio dres i otrčao ka severnoj tribini, a Telegraf je uspeo da vam dočara snimak iz drugog ugla, pošto smo zabeležili momenat ispod južne tribine, gde je bila potpuno drugačija situacija naspram euforije na severnoj tribini.

Na jugu je zavladao muk i šok od kojeg se navijači Partizana nisu oporavili neko vreme. Cela tribina je zanemela, nije se povela pesma i konfuzija je trajala neko vreme.

Takođe, zabeležili smo i Milana Borjana koji je slavio tako što je imao neobičan ritual, gde se prekrstio četiri puta i to tako što je krenuo sa gol linije, zatim bi pravio jedan korak napred, a onda bi se ponovo krstio i tako nekoliko puta, sve dok nije podigao ruke uvis ka nebu.

Pogledajte kako je to izgledalo u videu na početku teksta.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA