≫ 

Ovo je cena koju klubovi moraju da plate ako žele Filipa Kostića

Navodi se i da Ajntraht za sada nema nijednu ponudu na stolu

  • 0
Filip Kostić, Ajntraht Frankfurt Foto: Tanjug/AP

Srpski reprezentativac Filip Kostić ima dozvolu da ovog leta napusti Ajntraht iz Frankfurta, ali samo u slučaju ponude od 15 ili više miliona evra!

Tako tvrdi nemački novinar Florijan Pletenberg, inače "član" tamošnjeg "Skaj Sporta", koji istovremeno navodi da osvajač Lige Evrope za sada nema nijednu ponudu za svog najboljeg igrača.

Kostić je već viđen u nekom drugog klubu posle osvajanja LE sa Ajntrahtom, te dobijanja titule najboljeg igrača takmičenja. Timovi koji se pominju su Lacio, Juventus i Inter u kom bi trebalo da zameni Ivana Perišića.

Srbin je nedavno istakao da nije isključena ni opcija ostanka u Ajntrahtu, dok je u međuvremenu stigao u Staru Pazovu na okupljanje reprezentacije za mečeve Lige nacija.

- Kad je reprezentacija Srbije u pitanju, nikakav umor ne dolazi u obzir. Stisnuću zube i pružiti maksimum u naredne četiri utakmice, a onda idem na zasluženi odmor - poručio je krilni fudbaler.

Video: Filip Kostić posle pobede nad Azerbejdžanom: Znali smo da je Piksi lider!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA