Čelsi "prodisao" posle prodaje i objavio lepe vesti: "Navijači, dobro nam došli nazad na stadion!"

Konačno će klub moći da se vrati starom životu, te da uveseli svoje navijače kako utakmicama, tako i pogodnostima iz šopa

  • 0
FK Čelsi - FK Njukasl Foto: Tanjug/AP

Nepuna 24 sata otkako je i zvanično prodat, Čelsi je doslovno prodisao. Klub iz Londona je izdao saopštenje u kom navodi da će konačno svi navijači moći da se vrate na stadionu, da odsedaju u hotelu i da kupuju u šopovima, kao i još mnogo toga.

Čelsi se našao na udaru zbog sukoba između Rusije i Ukrajine, i to sve jer je Roman Abramovič, sada već bivši vlasnik Čelsija, Rus po nacionalnosti.

Jedini izlaz je bio prodaja kluba, a to je i završeno posle duge sage. Konzorcijum iz SAD-a je preuzo kormilo kluba, a njihovim dolaskom je i Stamford Bridž ponovo "otvoren". Čelsi je pripremio i veliku rasprodaju svojih stvari u klupskom šopu.

Osim toga, ponovo je moguće i uplatiti ture obilaska stadiona, a i hoteli koji se nalaze u okviru istog su ponovo u opticaju za korišćenje.

Naravno, ne treba zaboraviti ni bar, koji će služiti hranu i piće po akcijskim cenama od 10 funti za nekoliko proizvoda.

Lepo je videti da klub opet "živi".

Video: Šta je sve Roman Abramovič učinio za Čelsi: Od proseka napravio velikana

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA