Debitant u reprezentaciji jedini nije pevao "Bože pravde": Mašović samo stajao, a Piksijev Japanac pustio grlo

Pomalo paradoksalne scene sa stadiona "Rajko Mitić"

Himna Bože Pravde, fudbaleri Srbije Foto: RTS - Printscreen

Fudbalska reprezentacija Srbije igra večeras na stadionu "Rajko Mitić" protiv selekcije Slovenije u okviru drugog kola Lige nacija i traži prve bodove u novom izdanju ovog takmičenja posle poraza od Norveške pre nekoliko dana u uvodnom kolu.

Podrška navijača ni večeras nije zadovoljavajuća na našem najvećem stadionu, pošto se ponovo oko 10.000 duša iskupilo kako bi ispratilo Orlove. Pritom, treba naglasiti da su vremenski uslovi sasvim korektni, da je vedro, bez padavina i da je termin korektan, pošto bi svi mogli da stignu na dnevni prevoz po završetku meča.

Ono što je takođe zapalo za oko svim gledaocima koji su ostali da prate meč putem malih ekrana jeste intoniranje himne naše reprezentacije. Svi naši fudbaleri, pa i članovi stručnog štaba pevali su himnu "Bože Pravde", svi - sem jednog.

U pitanju je Erhan Mašović koji je stajao mirno između svojih saigrača ne otvarajući usta kod nacionalne himne naše zemlje. Paradoksalna tako postaje scena od samo nekoliko sekundi kasnije na kojoj se vidi kako član stručnog štaba iz Japana, Kacuhito Kinoši, peva "Bože pravde" sa velikim ponosom.

Na Tviteru je već pokrenuta rasprava oko toga zbog čega Mašović nije kao i svi ostali pevao himnu, a nema sumnje da će ovo biti tema među navijačima posle meča sa Slovencima.

Mašović je inače rođen 1998. godine u Novom Pazaru, a trenutno nastupa u nemačkoj Bundesligi za tim Bohuma.

Video: Vođa navijača Norveške se sam čuo bolje od cele Marakane, grmela je njegova truba

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Gavrilo

    5. jun 2022 | 21:36

    Meni nikad nece biti jasno zbog cega zovemo igrace kojima nije za ponos da nose dres Srbije..?🤦‍♂️ Takvi igraci treba da igraju tamo gde misle da pripadaju..a ne da im Srbija koju ne postuju bude plan B..

  • kanga

    5. jun 2022 | 21:31

    Ja ga više nebi ni zvao… Svaka čast gospodinu iz Japana.

  • Djordjevic Bec

    5. jun 2022 | 21:36

    Miha legenda je to nekada umeo da Resi💪👏Videcemo Piksija🤔Ovaj sto ne peva je rodjen u Srbiju a ne u tonguziji.Ne postuje svoju zemlju nije mu ni mesto u reprezentaciji😤

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA