Suspendovana i zvezda reprezentacije Švedske pred meč sa Srbijom!

Ovo će biti veliki hendikep za zemlju sa severa Evrope

  • 0
Fudbal Švedska - Hrvatska Foto: Tanjug/AP

Fudbalere Srbije i Švedske očekuje meč trećeg kola Lige nacija grupe B, gde će ove dve reprezentacije i ukrstiti koplja u okviru Grupe H. Srbija jeste blagi favorit, ali će igrati bez Aleksandra Mitrovića, najboljeg strelca reprezentacije, dok će s hendikepom nastupiti i Švedska.

Naime, za reprezentaciju Švedske protiv Srbije neće igrati Dejan Kuluševski, najveća zvezda ekipe (u odsustvu Zlatana Ibrahimovića), pošto je upario žute kartone u dva prethodna meča sa Norveškom i Slovenijom.

Kuluševski je u obe utakmice bio i centralna figura, u pobedi protiv Slovenije (2:0) je postigao drugi gol, a žuti karton je dobio u 85. minutu, dok je Švedska od Slovenije pretrpela poraz (2:1), ali je igrač Juventusa uspeo da asistira u 92. minutu, a "kobni" žuti karton je dobio samo minut ranije.

Podsetimo, Švedska je već od ranije oslabljena pošto neće igrati Zlatan Ibrahimović, niti Albin Ekdal, Martin Olson, a ni Viktor Lindelof. Kod Srbije je dosta bolja situacija, nema samo povređenog Dušana Vlahovića, odnosno Aleksandra Mitrovića koji će propustiti meč iz istih razloga kao i Dejan Kuluševski.

Video: Kvalitetniji smo od Švedske, nadamo se pobedi: Maksimović pun samopouzdanja

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA