Lalatović poručio iz Banjaluke: "BiH liga je kvalitetnija, nije kao u Srbiji"

Predsednik Banjalučana se javno zahvalio Miloradu Dodiku na pomoći da se angažuje srpski trener

  • 18
Nenad Lalatović Printscreen: Instagram / @fkboracbanjaluka

Nenad Lalatović promovisan je u petak kao novi šef stručnog štaba banjalučkog Borca, a tom prilikom govorio je o svojim ambicijima u klubu, ali je i uporedio ligu Bosne i Hercegovine sa Superligom Srbije.

Zanimljivo je da Lalatović smatra Premijer ligu BiH za kvalitetniju od srpske, jer nema Crvene zvezde i Partizana koji osvajaju mnogo bodova i ostavljaju svoje konkurente daleko iza. Jasan je i cilj koji Lalat ima sa Borcem.

- Veliko hvala ljudima u klubu na poverenju. Dogovorili smo se za pet minuta jer je i moja želja bila da dođem i da se okušam u ovoj ligi. Iste uslove kakve sam imao u Srbiji imam i ovde, nisam dizao cenu. Želja mi je bila da radim u Banjaluci u Republici Srpskoj. Imam energiju ali i znanje, volim ovaj posao, a što sam shvatio da je ovo kvalitetna liga u kojoj može svako svakog da pobedi, a ne kao u Srbiji da Zvezda i Partizan uzmu po 100 bodova. Ne zanima me nacionalnost, sve ljude poštujem i cenim i tako će biti i u budućnosti. Došao sam da sa mojim Borcem pokušam da osvojim bar jedan od dva trofeja - rekao je Lalatović na početku.

Prvi čovek kluba Stojan Malbašić zahvalio se Miloradu Dodiku i Vladi Republike Srpske na sredstvima koje klub dobija.

- Drago nam je da nam se želja ispunila, Nenad Lalatović je bio naša velika želja još pre dvije godine. Moram da se zahvalim i Vladi Republike Srpske i srpskom članu Predsedništva BiH Miloradu Dodiku koji su nam omogućili sredstva da imamo trenera koji je vodio velike klubove. Naša želja je da dobre rezultate i igre u tim klubovima ponovi i u Borcu. Nama je potrebna ta energija i nadam se da ćemo ostvariti ciljeve.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
A post shared by ФК Борац Бања Лука (@fkboracbanjaluka)

Video: Lalatović otvoreno o VAR-u, odgovorio da li ostaje u Radničkom

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Kole

    11. jun 2022 | 11:13

    Dokle ce ljudi da mesaju kvalitetnu i ujednacenu ligu? Po toj logici rumunska liga je kvalitetnija od spanske jer u Rumuniji skoro svake godine imamo drugog sampiona dok su u Spaniji to uvek Real, Barselona ili eventualno Atletiko Madrid.

  • fkcz 🇷🇸

    11. jun 2022 | 12:00

    Kvalitetnija nema sta, cela liga vredi koliko Zvezda… top liga 😂 ali to ne znaci da ne navijamo za NAŠ Borac! 🇷🇸

  • 11. jun 2022 | 12:07

    Овај назови стручњак опет просипа памет!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA