Lalatović poručio iz Banjaluke: "BiH liga je kvalitetnija, nije kao u Srbiji"

Predsednik Banjalučana se javno zahvalio Miloradu Dodiku na pomoći da se angažuje srpski trener

Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:

  • Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
  • Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
  • Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
  • Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
  • Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
  • Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
  • NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
Odgovor na komentar korisnika Kole
Ime je obavezno
E-mail adresa je obavezna
E-mail adresa nije ispravna
*otkucano <%commentCount%> od ukupno <% maxCommentCount %> karaktera
Komentar je obavezan

<% message.text %>

Komentari

  • Transfermarkt

    12. jun 2022 | 03:02

    Njihova liga je realno, negde na nivou druge lige Srbije, i zato moze svako svakoga da pobedi, to nije pokazatelj kvaliteta jedne lige nego je svaki tim slican po tome da su svi tu negde slicni po kvalitetu. Cela njihova liga vec 10 godina nije stvorila nijednog igraca vrednog za top 5 liga evrope.

  • Skiper

    11. jun 2022 | 23:51

    Nije u pitanju samo kvalitet, liga Srbije je totalno negledljiva. Imaš 40 kola a sve ti odluči derbi u kojem najmanje gledaš fudbal, tuča, atmosfere i ostale gluposti. Dok je Lalatović bio sa svojim rijaliti ponašenjem to su mediji pratili sad bukvalno nema šta gledati. U BiH prvi dođe u goste poslednjem doče ga 5000 navijača i poraze lidera. To je draž uz more derbija svako kolo

  • Jovana Papak

    11. jun 2022 | 17:15

    Nama bi smisao liga imala tek kad bi se smanjila liga na 12 i da se igra tipa 22 kola i onda pošto imamo 5 predstavnika u Evropi,napravimo 3 grupice jedna grupica za titulu i raspored u Evropi (od 1 do 4),grupicu koja bi se borila za to dodatno mesto u LK bez obzira na osvajača Kupa (od 5 do 8) i grupicu za opstanak u kojoj niko nije siguran i gde bi igrali od 9 do 12 i najlošije 2 bi ispale a one dve prvoplasirane u toj grupi bi igrale međusobno za opstana i to na terenu bolje plasirane ekipe. E tad bi naša liga imala smisao i manje bi bilo onih nebitnih mečeva. A i Prva liga realno bi mogla da se igra u formatu kao u Italiji Serija B i da u njoj igraju 20 ekipa a od toga (od 17 do 20 ispadanje) 16 da igra sa pobednikom baraža Vicešampiona Srpske lige (Zapad/Istok),15 sa pobednikom baraža Vicešampiona Srpske lige (BG/Vojvodina) tu bi se igrao dvomeč. Prve 2 ekipe bi ušle u Superligu,od 3 i 4 bi čekali pobednike duela 5 i 8 i 6 i 7 ali i tu bi se igrao po jedan meč i ne bi bilo bitno ko je bio bolje rangiran već da se nakon 90 minuta izvode penali eventualno produžeci. Tada bi nam bila liga Super. Ali ovo što je rekao Lalatović to nema veze sa vezom zato što Superliga ima kvalitetnije ekipe od Premijer Lige Bosne gde su sve izjednačene pa zato svake godine drugi Šampion. Formalno su kvalitetniji ali stvarno nisu

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA