Totenhem ozbiljno zagrizao za Rišarlisona: Everton traži više od 60 miliona evra da pusti zvezdu ekipe

Velika borba na tržištu vodiće se ovog leta za potpis Brazilca

  • 0
Rišarlison Foto: Tanjug - AP

Prošlog leta je transfer Rišarlisonaiz Evertona u PSŽ propao u poslednjem momentu, zbog čega je Brazilac jedno vreme bio i jako besan na klub sa Gudison parka, ali su ratne sekire ipak ubrzo zakopane.

U ovom prelaznom roku, pak, teško da će biti moguće srediti ostanak Rišarlisona na još jednu godinu u dresu Plavaca iz Liverpula. Brazilac je obavestio klub da želi da ide dalje, a zainteresovani se već javljaju na njegovu adresu.

Najviše se o potencijalnom transferu raspituje Totenhem, ali je problem cifra koju je Everton "nadenuo" za jednu od najvećih zvezdi sastava. Naime, Karamele ne žele da se odreknu Rišarlisona bez naknade veće od 60.000.000 evra.

Ranije tokom proleća su se za transfer Brazilca pominjali i Real Madrid i Pari Sen Žermen, ali klub iz Londona trenutno figuriše kao glavni da preuzme teret na sebe i dovede potencijalno veliko pojačanje za narednu takmičarsku godinu.

Ono što popularnom Riši pogoduje jeste i činjenica da će se oprobati u Ligi šampiona, ali Everton nigde ne žuri, pošto ima ugovor sa Brazilcem na još dve godine. Ipak, problemi sa finansijama koji su obelodanjeni govore da bi Karamele ipak mogle da prihvate prodaju već tekućeg leta.

Everton je jedva opstao u Premijer ligi u tekućoj sezoni nauštrb Barnlija, a za sledeću pre svega planira da se konsoliduje i podmladi tim pod vođstvom Frenka Lamparda.

Video: Tadić: Uz dobru igru, najbitnije je da smo pobedili

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA