≫ 

Politički skandal igrača Reala: Izbegao slikanje s predsednikom zbog štucni, pa pisao saopštenje u suzama

Federiko Valverde se našao na udaru javnosti, a četiri dana kasnije izdao je saopštenje

  • 1
Federiko Valverde Printskrin: Twitter.com/@samstreetwrites

Federiko Valverde se našao na udaru javnosti, kada je na meču protiv Paname izbegao slikanje sa predsednikom Urugvaja Luisom Lakalje Pouom, jer se pred grupnu fotografiju izdvojio i u pozadini nameštao štucne.

Mnogi su ovo shvatili kao političku poruku Valverdea, a on se našao na udaru javnosti.

Zbog toga je morao četiri dana kasnije da se oglasi na svom Instagram nalogu i da se izvini.

- Nisam ranije progovorio jer sam smatrao da ne moram da objašnjavam svoje postupke na fudbalskom terenu, ali nakon nekoliko dana i mnogo kritika, osećam obavezu da sednem i napišem ovo sa suzama u očima. Uvek sam bio skromna osoba. Nikad nisam povisio ton i nikad nisam imao problema ni s kim. Kad god mogu, pokušavam da ostanem neprimećen iz jednog jednostavnog razloga: živim samo za fudbal.

- Ovaj put me fudbal izigrao. Istina je da sam se istezao. Istina je da sam nameštao štucne, ali istina je i da nisam obraćao pažnju u trenutku kada je nastala fotografija. Bio sam mislima u utakmici i moja je glava samo htela da igra fudbal. Napustio sam Urugvaj kao dete, ali nikad nisam zaboravio gde sam rođen. Volim svoju zemlju i zbog toga znam da zaslužuje moje izvinjenje.

- Izvinjavam se. Izvinjavam se onima koji misle da ne poštujem predsednika. Izvinjavam se onima koji misle da ne poštujem našu zastavu. Izvinjavam se onima koji su se uvredili i misle da zauzimam politički stav. Izvinjavam se i hvala vam - napisao je Valverde.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 A post shared by Fede Valverde (@fedeevalverde)

Video: One mame uzdahe u kakvom god izdanju bile: Novinarke koje sportu daju posebnu čar

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • BralE

    16. jun 2022 | 21:39

    Jedini koji ovde treba da se izvinjava je Urugvajski predsjednik, koji je tu iz očiglednih razloga, a to je sakupljanje političkih poena i kićenje tudjim perjem!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA