Zvezdan Terzić ga "obećao" Zvezdi kao bombu, on odlazi u Tursku: Fener krenuo po Rusa!

Crveno-beli očigledno žele da se okrenu drugim opcijama na tržištu u ovom momentu

  • 7
Artjom Dzjuba, Fudbalska reprezentacija Rusije Foto: Daniel Chesterton / PHC Images / Profimedia

Ekipa Fenerbahčea u narednu sezonu ulazi sa najvišim ambicijama, o čemu govori i podatak da su ušli u pregovore sa Artjomom Dzjubom, prenosi "TRT Spor" iz Turske!

Dzjuba je u proteklom periodu bio tema broj jedan u Srbiji zbog navoda Zvezdana Terzića da ga želi u Crvenoj zvezdi, međutim, posle pregovora, došlo je do odustajanja crveno-belih. Zvezda se okrenula ka nekim daljim opcijama, a Dzjuba je ostao da čeka.

Ipak, čini se kao da Rus neće čekati puno, pošto je turski klub krenuo u punu ofanzivu da ga privoli da iduće sezone predvodi napad Fenerbahčea.

Rus je trenutno slobodan igrač, pošto mu je istekao ugovor sa ekipom Zenita iz Senkt Petersburga, gde je na 28 utakmica postigao 11 golova i podelio je sedam asistencija.

Video: Zvezda predstavila prvo letnje pojačanje: Mogu da budem crveno-beli kralj

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Sasa

    21. jun 2022 | 23:07

    Terzine misli su sve usmerene ka njegovom dzepu.Neznam mozda ce ovih dvojica biti i dobri.Medjutim spica nema,i beka problem koji lako moze da kosta 25mil. evra.T.èrzaus ocajno sve radi a moraju za sve da ga pitaju.Pih.

  • ZALE GROBAR

    21. jun 2022 | 17:38

    Čuo je da OPAJDARA, osvaja nameštene titule i zato je odustao. Pametnom dosta.

  • Crni sedi

    21. jun 2022 | 17:24

    Cuo sam da je slobodan Van la para...odmah doktir terza da ga uzme...hahaha....a i dioni je tu...ionako ni jednog igraca nije prodao zadnjih 8 godina...svi za Dz odlaze a milioni kaplju...odakle kada zvezda nema pomoc drzave?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA