Partizan darovao Čeferina i njegovog oca u Beogradu: Vučelić i Vazura uručili dresove predsedniku UEFA

Slovenac i njegov otac gosti su Beograda

  • 6
Aleksandar Čeferin Foto: FK Partizan

Predsednik UEFA, Aleksandar Čeferin nalazi se u dvodnevnoj poseti Srbiji tokom koje će iskoristiti priliku da promoviše knjigu koju je napisao njegov otac Petar, ali i da razgovara sa čelnicima srpskog fudbala o gorućim pitanjima u sezoni u kojoj će se šampion Srbije prvi put direktno kvalifikovati za grupnu fazu Lige šampiona.

On je današnji dan iskoristio da se sastane sa selektorom Srbije, Draganom Stojkovićem Piksijem, vršiocem dužnosti predsednika FSS, Nenadom Bjekovićem, generalnim sekretarom FSS, Jovanom Šurbatovićem, direktorom "A" tima, Stevanom Stojanovićem, bivšim predsednikom FSS, Tomislavom Karadžićem, predsednikom KSS, Predragom Danilovićem, ali i čelnicima naših fudbalskih klubova.

Tako su promociji knjige "Sudnji dani" prisustvovali i Svetozar Mijailović, Milorad Vučelić, Miloš Vazura, Zvezdan Terzić, Dragan Džajić, Mitar Mrkela, Ivan Ćurković...

Aleksandar Čeferin Foto: FK Partizan

Predstavnici FK Partizan, Miloš Vazura i Milorad Vučelić iskoristili su prigodnu priliku da uruče predsedniku UEFA poseban poklon u vidu dresova crno-belih sa prezimenima i inicijalima imena njega i njegovog oca. Uz to, oni su se fotografisali sa visokim predstavnikom evropske kuće fudbala.

Podsetimo, ovo je prvi put da se Čeferin nalazi u Srbiji još od 2019. godine, kada je u Narodnom pozorištu održao govor povodom proslave 100 godina fudbala u Srbiji.

Video: Aleksandar Filipović o prvim impresijama u redovima Partizana

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • miljko

    23. jun 2022 | 21:17

    Komunjarska posla navikli da podmicuju pa misle mogu i njega.JSD jadje propale drzave

  • Cubaka

    23. jun 2022 | 21:33

    Ono kad ti samo pertle vire iz ........

  • Zvele

    23. jun 2022 | 23:07

    Dzaba mu se šlihtate 😂😂😂😂😂💪💪💪⚪🔴⚪🔴⚪

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA