Ludi meč niškog Radničkog: Od 2:0 do 2:3, pa do pobede od 5:3, Voždovac i Lučanci poraženi, TSC dobio Šibenik

U duelu dva tima iz Superlige Srbije, Spartak je remizirao sa Mladošću GAT

  • 0
Nikola Štulić, FK Crvena zvezda, FK Radnički Niš Foto: MN Press

Teško je opisati rečima meč koji je Radnički iz Niša danas odigrao na pripremama protiv slovenačkog Radomlja. Dobra vest je da je ekipa sa juga Srbije ostvarila pobedu, ali je to učinila na tako lud način, da će se to prepričavati.

Meč je završen rezultatom 5:3 u korist naše ekipe i to nakon što je Radnički posle samo 21 minuta igre imao prednost od 2:0, da bi već u 50. minutu rezultat bio 3:2 u korist Radomlja. Ipak, ekipa iz Niša se potom trgla, do kraja postigla tri gola i stigla do trijumfa.

Strelci za Nišlije bili su Tomić u 11. minutu, Mičibuči u 21. minutu, Gaku je pogodio mrežu u 62. minutu, Mitrović 180 sekundi kasnije, a Štulić je overio trijumf u 82. minutu. Na drugoj strani, Cerar je pogađao dva puta - u 25. i 45+2. minutu, dok je Ibiši na početku drugog dela doneo kratkotrajnu radost domaćima.

Videli smo danas tokom dana i dva direktna duela Superligaša. U prvom su Spartak iz Subotice i Mladost GAT iz Novog Sada odigrali bez golova, dok je u drugom viđeno iznenađenje u vidu pobede Javora protiv Voždovca. Iako su Zmajevi poveli golom Ćirkovića u 13. minutu, do kraja su Ivanjičani "ljuljali", izjednačili u 33. minutu, a potom sa dva pogotka u samoj završnici stigli i do trijumfa.

Neprijatno iznenađenje svojim navijačima priredila je Mladost iz Lučana, koja je izgubila od crnogorskog Dečića iz Tuzija i to sa veoma ubedljivih 0:3. U poslednjih 20 minuta, srpska ekipa igrala je sa deset igrača na terenu zbog isključenja.

TSC je u poslednjem duelu srpskih ekipa stigao do pobede protiv hrvatskog Šibenika (2:1), a pogotke su postigli Banjac u 24. i Milosavić u 78. minutu utakmice. Između se "uglavio" Kreković, koji je matirao golmana našeg tima.

Video: Povratnik u srpski fudbal Luka Adžić ispravio Docićev promašaj: Bivši igrač Zvezde precizan s penala

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA