Lola Smiljanić ne želi u penziju: Posle Partizana ide u komšiluk kod bivšeg igrača crno-belih

Mornar iz Bara je naredna destinacija za iskusnog fudbalera

  • 9
Milan Lola Smiljanić Foto: Marko Jovanović

Vezni fudbaler, Milan "Lola" Smiljanić izgleda ne odustaje od aktivnog igranja fudbala. Iako mu je istekao ovosezonski ugovor sa Partizanom, nije mnogo čekao da pronađe novi angažman.

Poziv je stigao iz Crne Gore gde će iskusni fudbaler zadužiti opremu Mornara iz Bara, koji sa klupe predvodi takođe legendarni igrač crno-belih, Andrija Delibašić.

Njih dvojica ipak nisu bila te sreće da zajedno i igraju na terenu, pošto je Delibašić otišao u Majorku u januaru 2004. godine, samo par meseci pre nego što je Smiljanić potom došao u beogradski klub.

Inače, Delibašić je u Partizanu radio kao pomoćni trener u vreme Miroslava Đukića, a zatim je iskustvo skupljao u Budućnosti, dok je u Baru prvi put postavljen za glavnog trenera.

I Smiljanić, koji je na zalasku karijere, ima bogato iskustvo, pošto je pored Partizana nastupao za Hihon i Espanjol u Španiji, Genčlerbirligi u Turskoj, Makabi Netanju i Hapoel Aškelon u Izraelu, te Pert Glori u Australiji.

Video: ŠTA JE NA PROGRAMU TV ARENA SPORT: Pregledavanje za sredu 29. jun 2022. godine

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA