Luka Adžić otkrio zbog čega je došao u Čukarički

Srpski fudbaler biće veliki adut Brđana u borbi za Evropu

  • 3
Luka Adžić, ZWOLLE Foto: Profimedia/Pro Shots Photo Agency/ddp USA

Ekipa Čukaričkog kao i svih prethodnih godina ima velike ambicije od sledeće sezone u Superligi Srbije. Zbog toga ne čudi veliki broj pojačanja iz inostranstva poput Đorđa Ivanovića, koji je došao iz beloruskog Šahtjora, kao i Luke Adžića koji je nastupao za holandski Cvole.

Već tokom priprema je Adžić pokazao da bi mogao da bude pojačanje za tim sa Banovog brda. Postigao je i prvenac u remiju protiv Tuzla sitija, imao je nekoliko zapaženih partija... Biće Luka jedan od aduta Čukaričkog u novoj sezoni, u kojoj će od velikog značaja biti prvi meč protiv direktnog konkurenta za plasman u Evropu, ekipe TSC-a iz Bačke Topole (subota, 20 časova).

Luka kaže da nije mnogo čekao i razmišljao kada je stigla ponuda iz Beograda.

- Prihvatio sam iz prve, iz više razloga. Čukarički je pored Crvene zvezde i Partizana najorganizovaniji klub u Srbiji u svim segmentima. Dodatna prednost mog novog kluba je ta što mnogo radi i ulaže u mlade igrače. U ovom momentu, Čukarički je za mene najbolji potez. Sebe još uvek smatram mladim igračem, želja mi je da pružam najbolje partije do sada i da pomognem klubu u ostvarivanju svih ciljeva.

Dodaje da je prezadovoljan stanjem u Čukaričkom.

- Što se tiče ekipe, stvarno sam prezadovljan. Ne govorim tu o igračkim kvalitetima, oni naravno nisu sporni, već o ljudskim, ovo je sjajna grupa momaka. U klubu vlada pozitivna energija, treba samo da ostanemo tako složni i da poentiramo na kraju sezone. A svi priželjukuju da se klubu ponovo plasira u Evropu.

Objasnio je i kako se osećao u svom prethodnom klubu u Holandiji.

- U prvom delu polusezone bio sam standardan, u drugom više ulazio sa klupe. Ali, sve je to sad iza mene. Srećan sam na Banovom brdu, fokusiran na Čukarički i na sve što ekipu očekuje u sezoni koja počinje u subotu.

Video: Prvi meč Superlige i već imamo odbranu sezone: Bivši golman Partizana izvadio nemoguće

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • No name

    9. jul 2022 | 01:17

    Zato sto nije imao gde drugde…😅

  • Baxter88

    9. jul 2022 | 08:38

    Pa dosao je u Cuku jer je bolje nego Kolubara ili Javor koji su isto bili zainteresovani za ovog madjionicara tatinog

  • Krlja

    9. jul 2022 | 08:22

    Kako je dobar fudbaler mogao je i za Bezaniju da potpise...😂😂😂

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA