≫ 

Drama do drame u Superligi: Posle Niša, finiš za infarkt i u Pazaru - domaći promašili penal u 94!

Stefan Lončar, nakon što je Mijailović rukom na crti sprečio da lopta uđe u gol, prebacio prečku čime su gosti održali vođstvo i došli do pobede

  • 1
čukarički pazar Foto: Arenasport

Superligaška uzbuđenja večeras su se nizala na mečevima odigranim od Niša, preko Pazara, pa do Subotice. Istina, nije ih bilo u velikoj meri na severu Bačke (Spartak dobio Radnik 2:0), ali je zato sve prštalo na Čairu i na "Caizcoin Areni" u gradu na Jošanici.

O meču Radničkog i Partizana je sve već rečeno iz mnogo uglova, a jednak takmičarski naboj viđen je i u Pazaru gde je domaći tim promašio penal za egal u 94. minutu!

Tragičar je bio Stefan Lončar koji je u odsudnom momentu "lansirao" loptu preko prečke i tako omogućio da gosti, u tom momentu sa igračem manje, slave prvu pobedu ove sezone. Prethodno, na vrhuncu velike drame, igrač gostiju Srđan Mijailović je rukom intervenisao pored svog golmana i sprečio da lopta uđe u gol. Pogodak je bio već viđen, ali se isprečio Mijailović i zbog toga dobio direktan crveni karton, a Pazar priliku da sa penala poravna.

Rekosmo, Lončar nije bio najprisebniji, podlegao je pritisku i promašio čitav gol, za veliku radost "Brđana" koji su slavili golovima Ivanovića u 30. i Badamosija u 80. minutu. Jedini gol za domaći tim postigao je Danoski u 42. minutu.

Video: Penal spasio Partizan u 94. minutu: Nišlije ostale bez pobede u poslednjim sekundama utakmice

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA