Trenutak najveće nervoze na Čairu: Zdjelar grubo dizao protivnika, igrači se umalo potukli

Kapiten Partizana želeo je da ubrza igru tako što je na silu dizao protivničkog igrača

  • 14

Veliku utakmicu odigrali su fudbaleri Radničkog i Partizana na Čairu, borbenu, otvorenu, fajtersku i ono što je glavni utisak - na gol više. Na kraju, razočaravajućih po Nišlije 3:3 zbog činjencie da su vodili 3:1, imali zicer priliku za 4:1, a da su surovo kažnjeni iz penala u 97. minutu.

Tenzije je bilo na svakom delu terena, u svakom duelu se osetila ogromna želja igrača oba tima, pa je otud bilo sporadično žustrih i nesportskih poteza. Tako su navijači na Čairu u 76. minutu svedočili gotovo tuči igrača dva tima zbog nesportskog poteza kapitena gostiju Saše Zdjelara.

Iskusni Zdjelar je bio ubeđen da je Mesarović inscenirao prekršaj, zbog kojeg se ovaj našao na zemlji, pa je prilično grubo, hvatanjem za dres sa obe ruke, pokušao da podigne igrača Radničkog. To je izazvalo reakciju ostalih igrača Nišlija, koji su krenuli na Zdjelara, a ovom upomoć dotrčali saigrači. Bilo je ćuškanja, gurkanja, hvatanja za gušu, pa je sudija, pošto se sve primirilo, imao težak posao da izdeli kartone najratobornijima.

Zdjelar je imao sreće što je prošao samo sa žutim kartonom.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA