≫ 

Zvezdin debitant odmah upisao asistenciju, Stanković će biti ponosan na Stankovića

Crveno-beli igraju Viktorije sa gostima u čemu aktivno i konkretno učestvuje poletarac Nikola Stanković

  • 0
fudbaleri zvezde Foto: MN Press

Fudbaleri Zvezde imaju lagani ispit protiv Kolubare, pitanje pobednika se ne postavlja, a crveno-beli su već u 9. minutu "probili" bunker gostiju, a odmah zatim i drugi put. "Gazili" su Beograđani do pet do isteka poluvremena. Toliko o igri mačke i miša na Marakani.

Najpre je Katai izveo potez tipičan za njega, sjajno je gađao mrežu Lazarevčana, da bi u 19. mintuu svoj najblistaviji momenat u tek začetoj seniorskoj karijeri doživeo debitant u startnoj postavi Nikola Stanković.

Momak koji inače igra u vezi, za ovu priliku je pozicioniran na desnom beku i odmah pokazao da u njemu čuči dobar materijal za dalju obradu. Stanković je bio asistent kod drugog gola, pošto je vrhunski ubacio loptu pred gol gostiju, a Pavkov u padu, glavom, matirao golmana Kolubare.

Zvezda je u nastavku još tri puta matirala goste, Pavkov je pogodio još jednom, kao i novajlija Bukari, a pred kraj poluvremena i Kanga.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA