≫ 

Policija se izvinila Bakajoku posle velikog incidenta: "Tačno je da smo vršili provere"

Potera se desila 3. jula, ali je snimak tek danas postao viralan

  • 6
Tijemue Bakajoko Printskrin: Twitter/@NAK_Sports

Ljubitelji fudbala su ranije danas bili iznenađeni scenama iz Italije, na kojima se može videti kako policija zaustavlja i pretresa jedan automobil, za koji se na kraju ispostavilo da vozi fudbalera Milana, Temeua Bakajoka. Organi reda bili su u potrazi za nekom ozbiljnijom "glavom".

Ipak, policijski službenici nisu prepoznali poznatog fudbalera kojeg su naterali da napusti vozilo i pribili ga, dok su ga pretresali i ispitivali njegove saputnike sa kojima se uputio na nepoznatu lokaciju.

Kada je konačno na scenu izašao još jedan policajac, dilema je razrešena, pošto je on prepoznato Bakajoka i rekao kolegi da momentalno obustavi pretres. U međuvremenu se oglasila i policija, koja je potvrdila da se incident dogodio.

- Posle pucnjave koja se dogodila na mestu na kome se zatekao Bakajoko, policija je počela da vrši provere. Fudbaler je zaustavljen, ali čim je policija potvrdila da on nema veze sa onim što se dogodilo, izvinili su se i pustili su ga - pisalo je u saopštenju.

Bakajoko je tokom prošlog leta prešao iz Čelsija u Milan na dvogodišnju pozajmicu, a prethodne sezone odigrao je 18 utakmica i osvojio trofej Serije A.

Video: Grobari dozivali svakog igrača ponaosob: Fudbaleri Partizana prilazili jedan po jedan da ih pozdrave

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • srbo001

    18. jul 2022 | 18:59

    Super snimak. Hvala za onog ko je ovo postavio. Tako se to radi, a ne ko u Americi,dok ga ne zadave ili ubiju nema pustanja. Svaka cast policiji kako su to odlicno uradili . I fudbaler je odlicno reagovao.

  • Penzionerković

    18. jul 2022 | 19:11

    Policicajci u helankama

  • Rm

    19. jul 2022 | 12:27

    A jel bi se meni izvinili

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA