Pre četiri godine mu tražio selfi, a sada će igrati zajedno: Najnovije pojačanje Zvezde već "zna" Kataija

Sudbina je htela da se Aleksandar i Stefan ponovo spoje, ali u istom timu

  • 2
Stefan Mitrović Foto: MN Press, Twitter - Printscreen

Ranije danas, Zvezda je ozvaničila transfer doskorašnjeg igrača Radničkog iz Niša, Stefana Mitrovića (19). Njegov sada već bivši klub će na ime transfera dobiti više od 500.000 evra, pošto će taj iznos biti uvećan za troškove PDV-a. 

On je bio jedan od najzaslužnijih za plasman Meraklija u kvalifikacije za Ligu konferencija, pošto je na 38 utakmica za Radnički prošle sezone postigao ukupno 10 golova. Ipak, ono što je posebno oduševilo navijače njegovog novog tima je jedna fotografija koja je nastala pre četiri godine.

Naime, mladi Mitrović koji je tada imao samo 15 godina zamolio je Aleksandra Kataija za selfi, što ovaj naravno nije odbio. Sudbina je htela da ih ponovo spoji, s tim da Stefan sada (verovatno) neće tražiti selfi, jer će sa jednom od glavnih igrača tima deliti vreme na terenu u istom dresu.

Katai i Mitrović Foto: Twitter - Printscreen - Serbian Footy

Do susreta između Kataija i Mitrovića je inače došlo u sezoni 2018/19, kada je Stefan nastupao za kanadski Hamilton, a Aleksandar igrao za Čikago. Fotografija je nastala posle jedne od utakmica, a sada je ubrzano počela da se širi društvenim mrežama. Navijači su prosto oduševljeni.

Inače, Stefan je sa šest meseci sa roditeljima otišao u Kanadu gde je napravio prve fudbalske korake. Rođen je u Kruševcu, ali je prvi put u Srbiju došao u Niš u Radnički, gde je boravio tri sezone pre prelaska u Crvenu zvezdu. Odbio je da nastupa za zemlju u kojoj je proveo najviše godina svog života, jer se nada pozivu Srbije i Dragana Stojkovića Piksija.

Video: Videli ste jaku i ponosnu Zvezdu, imamo moćan tim: Stanković zadovoljan uprkos porazu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Вуле

    18. jul 2022 | 21:09

    Bravo bre

  • srbo001

    18. jul 2022 | 23:44

    Svaka cast momak. Govoris Engleski bolje od Srpskog i odrastao si zdrav i znas sta treba raditi. Dobra ideja da jos malo sacekas za Piksijev poziv. Kanada je uvek druga opcija. Zelim ti srecu u Zvezdi.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA