≫ 

Bizarna situacija u Barseloni: "Nemamo dovoljno slova 'W', ne možete da kupite dres Levandovskog"

Poljski fudbaler je već zvezda u Barseloni

  • 2
Barselona, dresovi Robert Levandovski Foto: Twitter - Printscreen, Tanjug - AP

Svet fudbala ovog leta uzdrmao je prelazak Roberta Levandovskog u Barselonu. Toliko, da ni zvanična prodavnica ovog kluba ne može da nabavi dovoljno materijala da podmiri sve potrebe zainteresovanih za dres poljskog fudbalera.

Naime, dresova ima i više nego dovoljno, ali je problem u tome što nema - slova! Da, dobro ste čuli, zapanjeni navijači koji su se zaputili u zvaničnu prodavnicu kluba ostali su u čudu kada su im prodavci objasnili zbog čega ne mogu da kupe dres sa ispisom Poljaka. Jednostavno, više nemaju slova "W" za štampu, jer se ranije nije toliko koristilo i smatrali su da nije potrebno.

U prezimenu Levandovskog u poljskom izvornom obliku, slovo "W" se pojavljuje dva puta, pa otuda nastaju veliki problemi u zalihama.

Dokaz za sve to je i jedan video snimak koji se pojavio na društvenim mrežama u kojima je prodavac u zvaničnoj prodavnici dobio pitanje "zašto ne mođže da kupi dres", a prodavac mu odgovorio "jer nema više slova 'w', potrošili smo ih". Usledilo je samo kratko "ozbiljno?" od kupca, da bi svi potom prasnuli u smeh.

Videćemo koliko brzo će Barselona uspeti da reši probleme sa zalihama, jer je očigledno da će dosta novca (koji im je i te kako potreban) zaraditi od prodaje dresova sjajnog poljskog napadača.

Video: Levandovski urniše crveno-bele, Poljak dao četiri gola za 15 minuta!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • 🤣🤣🤣

    20. jul 2022 | 00:15

    To je ta Nemačka racionalnost.Nema bahaćenja ni sa slovima za dresove.Zato i jesu najrazvijenija zemlja u Evropi.P.S. Javite se Terzi on ima viška svega.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA