≫ 

Spavali u Mekdonaldsu, pijani dobili batine u kafani, pa šokirali Dinamo usred Zagreba

I zbog ovih stvari je uspeh Škupija senzacija

  • 1
FK Škupi Printskrin: Youtube/infinite video

Hrvatski mediji su složni da je Dinamo u utorak veče doživeo jednu od najvećih blamaža u evropskim utakmicama, kada su odigrali samo 2:2 protiv makedonskog prvaka Škupija!

Pogotovo što je Škupi pred utakmicu sa Modrima imao velikih problema: od putovanja sa Gibraltara koje je trajalo dva dana do batina koje su dvojica startnih fudbalera dobili u kafani.

Naime, igrali Škupija su prošle sedmice imali paklen put povratka u Skoplje sa revanš meča 1. kola kvalifikacija za Ligu šampiona, jer su umesto čarterom putovali redovnom linijom.

Zato su najpre morali da budu osam sati na plaži, zatim još 10 u Beču gde su igrači spavali na klupama u Mekdonaldsu, da bi onda stigli u Beograd i odatle autobusom u Skoplje.

A kada su došli, dvojica fudbalera - Sandej Adetunji i Faustin Senjor - su imali buran izlazak. Mediji u Makedoniji su javili da su u subotu veče dobili batine od obezbeđenja jednog lokala zato što su bili nepristojni prema devojkama, ali i pijani.

- Mi smo došli u četvrtak, zvao me je štoper i pitao da li smeju da izađu. Rekao sam im da mogu. I dogodilo se to što se dogodilo, malo su dobili batina. Ali, evo igrali su, obojica su bili jako dobri. Ma, možda je i cela ta priča malo prenaduvana - rekao je trener Škupija Goce Sedloski posle utakmice.

Podsetimo, makedonski prvak je vodio sa 1:0, domaćin je preokrenuo, da bi gosti u 89. stigli do sjajnog rezultata pred revanš.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Звезда🇷🇸🇷🇸🇷🇸🏅🏅🏅🏆🏆🏆⚽⚽⚽

    20. jul 2022 | 11:02

    Шкупи, Флора, Шамрок...какве екипе, преплаћене да "понижавају" Хрватске екипе

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA