≫ 

Svi pričaju o "bombama" igrača Čuke, ali pogledajte ovu majstoriju Kovača za 3. gol Brđana

Strašan potez i trk veziste belo-crnih na startu drugog poluvremena

  • 2

Čukarički je u četvrtak veče ubedljivo slavio u Luksemburgu protiv Rasing Uniona (4:1) i praktično je završio posao kada je u pitanju plasman u 3. rundu kvalifikacija za Ligu konferencija!

Utakmicu su svakako obeležili "projektili" Srđana Mijailovića i Jovana Lukića koji su bukvalno probušili domaćeg golmana Rufijea iz dalljine. Popularni Mićko je "tuako" sa 30 metara i dao je gol karijere za 2:1, dok je Lukić u 66. postavio konačan rezultat.

Međutim, ne možemo a da ne pomenemo i majstoriju trećeg veziste Stefana Kovača koji je maestralno reagovao u 52. minutu i dao svoj drugi gol na meču za 3:1.

Nadmudrio je Kovač dvojicu igrača Rasing Uniona na svojoj polovini, oteo im je loptu i onda trčao do samog gola gde je takođe mirno sačekao i plasirao loptu u Rufijeovu mrežu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nenad

    22. jul 2022 | 09:53

    Kakvi amateri?! Najjaci je onaj sto je promasio loptu, pa posle u sesnaestercu, umesto da krene ispred igraca da proba da blokira sut, on pravi korak unazad. Cirkus.

  • Marko

    22. jul 2022 | 10:20

    Ali odbrambeni sto ga gleda i ni ne pomišlja da krene na njega.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA