≫ 

Čukarički dobio sa 4:1, direktor Matijašević nezadovoljan: "Ovo ne smemo da dozvolimo"

Ističe prvi operativac kluba da je ovo dobro i za srpski fudbal

  • 1
FK Čukarički, Luksemburg Foto; FK Čukarički

Pobedio je Čukarički Rasing Union u Luksemburgu u četvrtak veče rezultatom 4:1 i tako već u prvom meču obezbedio plasman u 3. kolo kvalifikacija za Ligu Konferencija, ali taj ubedljiv trijumf nije u potpunosti zadovoljio čelnike kluba!

Tačnije - direktora Vladimira Matijaševića koji je imao određene primedbe na igru. verovatno na onu sredinom prvog poluvremena kada je domaći tim izjednačio rezultat i izgledao bolje na terenu sve do pogotka Srđana Mijailovića u 35. minutu.

- Rezultat je odličan za nas, ali igra mora da bude bolja. Ne možemo da dozvolimo da nam realno slabija ekipa stvara probleme tek tako. Rasing još nije ni počeo sezonu, mi smo izašli iz mini priprema. Uz to, imamo i teške igrače koji tek ulaze u formu. Nadam se da će biti ok za sledeće utakmice. dorbo je za srpski fudbal da smo pobedili, očekujem da tako bude i u revanšu - rekao je Matijašević, a prenosi "Sportsi žurnal."

I trener Dušan Kerkez je takođe apostrofirao da je njegov tim imao određene probleme u prvom poluvremenu.

- Moram da čestitam svim igračima, ne mogu da kažem na odličnoj utakmici, ali utakmici kakvu je trebalo da odigramo. Naročito mislim na rezultat. Neke taktičke propuste iz prvog dela smo sredili u nastavku. Videli ste u prvom delu da ekipa Rasinga nije bezopasna. Drago mi je da su neki igrači počeli da slušaju i da postižu golove. Kako utakmice dolaze, igraćemo sve bolje.

Podsetimo, revašn Čuke i rasing Uniona je 28. jula, dok Brđane sasvim sigurno potom očekuje dvomeč sa holandskim Tventeom.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA