Murinjo polako dobija status "božanstva" u Rimu: Par tražio "Specijalnog" da bude svedok njihove ljubavi

Ovaj par iz prestonice Italije će moći da priča svojoj deci kako je njihova ljubav ovekovečena pred jednim od najvećih trenera ikada

  • 0
FK Roma, Žoze Murinjo Printskrin: Twitter / @OfficialASRoma

Od trenutka kada je Murinjo stigao u Romu, čitav Rim je prodisao nekom novom energijom. "Specijalni" je doneo i pehar u Ligi konferencija, a prava čuda je tek najavio. Ipak, navijači "Vučice" ga u neku ruku smatraju i "božanstvom", dok je jedan par tražio da bude prisutan i tokom prosidbe.

Naime, par iz Rima je pristigao na Olimpiko u posetu, gde je tražio da se trener Žoze Murinjo slika sa njima odmah pored terena.

Murinjo je radosno prihvatio poziv, usledila je fotka, kada je trener iz Portugalije odlučio da krene svojim putem. Muškarac ga je prvobitno zamolio da ostane, što je Murinjo odbio, ali kada je shvatio o čemu se radi ostao je i bio svedok ljubavi ovog para.

Kada je devojka rekla "da", Murinjo i ostatak stručnog štaba su aplaudirali uz osmeh, dok se tople scene sa Rima obišle svet putem društvenih mreža.

Video: Murinjo snimao slavlje igrača Rome u autobusu i doček navijača u Rimu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA